Binnenkort te koop voor weinig

Ik ben boos over het feit dat minister Jan Kees de Jager zelfs maar durft te noemen dat hij alleen geld zou willen geven aan Griekenland wanneer banken , verzekeringen en PENSIOENFONDSEN mee doen !!!
Hoe verzint hij het “pensioenfondsen” waarin alle Nederlanders HUN geld hebben gestoken om dat dan in een bodemloze put te gooien.
De pensioenfondsen en banken zijn net bezig op te krabbelen vanuit een dal. De dekkingsgraad bij de pensioenfondsen is nog niet eens compleet bereikt en dan zouden ze geld moeten geven voor Griekenland.!!!!! (Wat waarschijnlijk nooit meer terug komt,) wie is er dan de dupe denkt u en wie moet er wederom inleveren?
De gewone burger in Nederland die tegen de tijd dat er pensioen zou moeten worden uitgekeerd of reeds pensioen ontvangt gekort wordt. Dat kan toch niet? Wij moeten op allerlei wijze bezuinigen laten de Grieken dat dan ook doen.
Stoppen met al die overheidsbanen,(wij schrappen ook bij defensie 6000 banen) werken tot 67 jaar etc etc. wat wij kunnen(moeten) zullen zij (helaas) ook moeten.
Niet de een helpen en in eigen land iedereen uitknijpen (met name de zwakkere uit de samenleving)

1 thought on “Ook geen geld van banken en pensioenfondsen naar Griekenland

  1. L.S
    Wij wonen al geruime tijd in Griekenland,en voor ons is het duidelijk dat de Grieken geen cent terug zullen betalen.Ze kunnen dat niet,maar ze willen dat ook niet.Wij zijn er dan ook tegen dat er nog iets in die bodemloze put gestort wordt. Het lijkt duidelijk dat de meerderheid van het Nederlands stemvee de zelfde mening is toegedaan. Waarom politici zo graag op de ingeslagen weg willen doormodderen is mij niet duidelijk,maar dat zij moeten worden gestopt lijkt mij duidelijk.
    Het een en ander wordt goed verwoord in het artikel van Leon de Winter in de “telegraaf van 18 juni j.l Volgens mij is een volksraadpleging een grondrecht wat in iedere democratie thuis hoort.Het is duidelijk dat dat niet voor iedere beslissing kan worden gebruikt,maar daar kunnen regels voor bedacht worden. Het probleem is dat vermoedelijk geen enkele partij hier zin in zal hebben,maar als we dat willen is er een weg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.