Je wordt toch wel helemaal doodziek van de bestuurders van AJAX. Mijn cluppie maken ze helemaal kapot. De beste trainers laten ze gaan als er even niet wordt gepresteerd, en zelf blijven ze zitten. Na de goede voetballers als van Basten en Blind te hebben aangesteld als trainer, stellen ze nu weer een uitstekende voetballer als de Boer aan, als trainer. Maar als je een goede voetballer bent, dan houdt dat nog niet in dat je ook een goede trainer bent. Van Basten en Blind hebben het niet gered en de Boer zal het ook niet redden.
Wat AJAX nodig heeft is rust. Weg met dit bestuur en echte clubmensen er in zitting laten nemen Dan komt alles weer goed!

Please follow and like us:

5 thoughts on “Opzouten

  1. Waarom maak je zo druk om zo’n stelletje miljonairs die zwaar gesubsidieerd worden door overheid en gemeenten. Het kost ons handen vol geld om dit achterlijke systeem in stand te houden.

  2. OBB HELEMAAL GELYK LOPEN ALLEMAAL MILJANAIRS DAAR ROND WORD GESUBSUDEERT BY HET LEVEN DAAR HOOR JE NIEMAND OVER HET KOST ONS HANDEN VOL GELD OM DAT ZOOITJE IN STAND TE HOUDEN OVER BEZUINIGENGEN GESPROKEN MET VOETBAL GELD DAT NIET ACHETELYK VOLK

  3. Intussen heeft De Boer de derde ster binnen. Drie jaar acvhtereen werd hij kampioen en ook dit jaar lijkt het vooral AJAX dat in het kampioenschap gelooft.

  4. Beetje late reactie op een stukje van 7 december 2010. Als je goed kunt rekenen is dat precies 3 jaar geleden.
    Maar wel leuk dat je reageert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *