Solidair of niet width=
Het is een rare zaak dat er met een dergelijk artikel wordt geprobeerd, de solidariteit van de Nederlanders onderuit te halen.
Zo lust ik er nog wel een paar.

Nederlanders die rond het bestaansminimum leven hoeven minder pensioen en AOW premie te betalen want het is bewezen dat ze korter leven als de graaiers van de banken.
Iemand die een terminale diagnose heeft gehad en onder de 65 is hoeft helemaal geen pensioenpremie te betalen want hij zal er nooit van profiteren. Iedereen die zijn poot tijdens het skiën of sporten breekt moet de medische kosten zelf betalen, want met sport heeft hij een verhoogd risico. Waarom zou een ander daarvoor moeten opdraaien. Alle vrachtwagenchauffeurs moeten een hogere premie betalen omdat ze te vet eten.
Rug en knieklachten van stratenmakers worden niet meer vergoed of men moet zich er extra voor verzekeren.
En, niet rokers moeten aanzienlijke hogere pensioen en AOW premie betalen want ze leven stukken langer bovendien creperen ze pas na een lang chronisch en duuuuuuur ziekbed..
Waar haalt het CBS de gore moed vandaan om dergelijke onderzoeken te doen en ook nog te publiceren.

Moeten rokers een hogere zorgpremie betalen?

  • Ja natuuuurlijk (40%, 4 Stemmen)
  • Nee, ben je gek. (60%, 6 Stemmen)

Total Voters: 10

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

2 thoughts on “Peiling: hogere zorgpremie voor rokers.

  1. Het gaat er niet om of JIJ nou persoonlijk rookt of niet. Probeer eens verder te denken dan je eigen belang.

    Zolang de tabaksindustrie gewoon mensen verslaafd kan houden met diverse middelen die worden toegevoegd lijkt het me niet verstandig rokers te veroordelen. Dit soort onderzoeken proberen mensen alleen maar uit elkaar te drijven. Blijf alert wie de vijand is. HIER is dat de tabaksindustrie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.