Ik ben woest op mijn ex en de geslachtsdiscriminatie door rechters in dit land. Dit omdat ze mijn dochter van bijna 3 jaar al een week heeft ontvoerd naar verblijfplaats onbekend. Ze houdt zich onbereikbaar en heeft mediation afgezegd. Helaas ben ik een man en zij een vrouw. Als ik dit zou doen zou de politie de volgende dag mijn dochter komen ophalen. In dit land heb je als man over je kind niks te vertellen
Ik mis mijn dochter!! Ze schijnt slecht te eten en te slapen zei ex schoonvader. Ik vind dat logisch. Ik hoop dat ik haar snel weer in mijn armen kan sluiten.

5 thoughts on “Rechtspraak? Onrechtspraak, Onrechters

 1. Er zal wel iets anders aan de hand zijn dan discriminatie.

  Er zijn in dit land vele moeders van hun kinderen beroofd terwijl de politie helemaal niets doet, vooral als er buitenlanders bij betrokken zijn. Het zal wel geen issue zijn als er een ouder bij betrokken is.
  Het zou ook kunnen dat de politie meer ervaring heeft met mannen die hun kinderen iets aandoen dan vrouwen. De meeste gevallen van kindermoordenaars zijn vaders, geen moeders. De moeder wordt er vaak nog gratis bij vermoord ook. Ook was dit dan vaak al bij justitie en de kinderbescherming bekend, maar die deden daar dus ook geen moer aan, dus wederom geen typische mannendiscriminatie.
  Als een moeder op de vlucht slaat voor een man ligt het voor de hand dat ze haar kinderen meeneemt.
  Bovendien zitten er veel meer gevluchte vrouwen met hun kinderen in de opvang dan mannen, zelfs al moet je hierbij in gedachte houden dat mannenmishandeling niet echt wordt erkend.

  Dus ongetwijfeld zit je in een vervelende situatie, maar als je het meteen op discriminatie van mannen afschuift twijfel ik wel aan je oprechtheid, want enorm veel vrouwen met hun kinderen zitten in een ellendige situatie terwijl de politie en justitie niets doen.

 2. verkeerd ge typt een kind hoort by de moeder maar dat bergreep je waarom houd je vrouw je dochter weg??????? waarom mn ex mog komen die is nog nooit geweest nog niet met verjaardagen die kwam nooit heeft nooit een cent betaald geen eene moer/vrouwen moeten het vaak alleeen uitzoeken/ik had graag dat myn kinderen een vader in hun leven had maar mn ex interseerde het niet ik hielt hem niet tegen had ik geen reden toe maar hy was een nul gaf enkeld om zichself ik ben jaren gelukkig getrouwd nu hoor ik heb geen hekel aan mannen maar mannen zouden komen ook niet voor vrouwen dingen op///en ik vraag me af waarom je je dochter niet ziet???????? ik wens niet gemailt te worden want die leees ik toch niet////want ik hoor ook maar een kant van het verhaal/maar de kinderen worden uit de vrouw geboren/en die horen by de vrouw

 3. ik heb self heel veel ervaring de verwerker toen van myn kinderen heeft nog geen dag na ze om gekeken nog nooit meeste kerels verwekken kinderen hysen hun broek op en gaan//en kruipen op en andere vrouw zeg niet dat dat by jou is/maar in de mannen wereld worden vrouwen misbruikt gebruikt/als vuil behandelt geslgen verkracht uit gehuwelykt gestenegd zo ken ik wel door gaan//vrouwen hebben in de wereld het moielyker dan mannen///myn mening/en het punt blyft dat een kind van de vrouw is WY MOETEN 9MANNDEN LOPEN MISSELYK ZIEK EN VRESELYK PYN ONDERGAAN OM EEN KIND TE BAREN/er zal met jou ook wel wat zyn waarom is je vrouw gegaan/dat een kind een ma en pa hebt is normaal maar waarom houd ze je weg van je dochter is daar een reden toe???? vraag ik me dan af//het blyft een mannen wereld hoe je het ook bekykt///zal altyd zo blyven//maar een kind hoort by de vrouw en ja een kind heeft ook recht op zn of haar pa//maar ze hoeren wel by de moeder daar zyn ze uit geboren//jy zal ook fouten hebben hoor vertel waarom ze is gegaan????

 4. even reageren ik heb SELF ERVARING MET SCHEIDING ZE ZAL NIET VOOR NIKS BY JE WEG ZYN GEGAAN ROT OP IK BEN GESLAGEN DOOR MN EX EN NOG ERGER/ZE ZAL WEL EEN REDEN HEBBEN GEHAD EN WAT JE EX SCHOON VADER JE VERTELD HEEFT HY GEEN RECHT TOE OM JOU TE VERTELLEN EN NOG WAT EEN VROUW DRAAGT 9MANNDEN HET KIND ZIEK EN MISSELYK EN MET PYN ZON 20UUR KIND BARENHET KIND IS VAN DE VROUW DIE BAART ZE////KINDEREN HOREN BY DE VROUW AAN JOU ZAL OOK WEL WAT MANKEREN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.