D66, de grootste voorstander van het referendum is nu in eens tegen een referendum over het wel of niet blijven van Nederland in Europa.
Wat is het toch met die Pechtold, die een voorstander is van het referendum.
Het komt hem niet zo goed uit als de Nederlandse bevolking in overgrote meerderheid tegen Europa stemt omdat hij een groot voorstander is van Nederland binnen Europa en hij een zakkenvullende baan in Brussel ambieert. Want als de Nederlandse bevolking op democratische wijze besluit dat Nederland uit Europa moet of in ieder geval zegt dat Europa minder te vertellen heeft over ons land en zijn bevolking en dat zij de gulden terug willen dan kan deze draaikont die mooie dik betaalde baan in Brussel wel op zijn buik schrijven. Meneertje Pechtold sluit u aan bij de PVV en SP en verklaar u een voorstander van een referendum over de toekomst van Nederland binnen Europa. Misschien wil de bevolking helemaal uit Europa of willen ze uit de Euro en de gulden terug. Het kan ook zijn dat wij het Nederlandse volk minder Europa wil.
Maar geef de bevolking een keus door een referendum uit te schrijven.
Dan bent u democratisch bezig. Kijk naar Zwitserland, daar wordt het referendum voor belangrijke zaken gehanteerd en neemt de regering de uitkomst ook over ook als het haar niet bevalt of uitkomt.Meneer Pechtold dat is democratie. Lees het stukje van professor Smalhout van vandaag 26 januari 2013 er maar eens op na in de Telegraaf.
Pechtold wees een vent en doe wat je zegt.

1 thought on “Referendum en kereltje Pechtold.

  1. vlechtsnold is NOOIT voorstander van referendum gewéést ALTIJD nazi en bankstermafia die Alle Tegenstand wég blies mét aidsnaalden en bommen als die even tijd had tussen dé massa en serie Kindér verkrachtingen en drogeringen dóor. Heeft geen leugen IS een Leugen! Ook Gezién bij Grondmafiapraktijken toen die wethouder wás al. #bankstermafia @Bonusje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.