President-commissaris (kuhuugh)……  Ad Scheepbouwer, vindt het noodzakelijk dat bestuurders van een geprivatiseerd havenbedrijf een beloning moeten krijgen, die in zijn ogen  marktconform is. Met andere woorden, het moet een salaris zijn met zeker zeven cijfers.  Want deze (heuuule bijzondere) mensen functioneren zoveel beter, dan de top van een overheidsbedrijf. Scheepbouwer heeft wel  een heel kort geheugentje . Nederland is de afgelopen 15 jaar door megalomane klootzakken zoals hij, bestolen en grondig naar de kloten geholpen. Daarom misschien is het beter, het Rotterdamse Havenbedrijf weer te nationaliseren en er een goede en betrokken ambtenaar aan de top te zetten die genoegen neemt met een armzalig `Balkenendetje`.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Rotterdams Havenbedrijf

  1. Het loopt de spuigaten uit. Die eikel van de ING vindt zichzelf zo geweldig, dat hij niet in de gaten had dat de samenleving dit niet meer pikt.
    Hoe lager het IQ hoe hoger het inkomen.
    Ga met z’n allen naar de Triodosbank daar verdient de baas niet meer dan 5 het laagste salaris! Iets boven de Balkeldennorm.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.