kutbank Denk ik eindelijk ook eens slim te zijn en overweeg samen met mijn vrouw 2 ING rekeningetjes te openen voor een spaarloonregelingetje om ook eens de overheid te kunnen naaien voor een totaal bedragje van 500 euro. Gaan die kutbanken de zaak natuuuuurlijk weer verzieken.

Twintig jaar hebben de banken kunnen profiteren van al die achteloze klantjes die een leuk spaarloonregeling rekeningetje bij ze hadden lopen. Maar nu de burgertjes in korte tijd eens ECHT rendement kunnen maken haken ze af. Want het kost die “kutbanken” teveel tijd om al die rekeningetjes te openen om ze vervolgens in januari weer te sluiten. Nou ING, ABNAMRO, SNS, RABO., kennelijk gunnen jullie de klanten die wat later instappen (1 december) dit voordeeltje niet omdat het jullie teveel werk geeft en geen of negatief rendement voor jullie oplevert.
Natuurlijk hebben jullie gelijk want er moet tenslotte wel een beetje geld overblijven voor de bonussen¦..
Klootzakken.

Hebben de banken gelijk dat ze de spaarloonregeling frustreren

 • Nee natuuuuuurlijk niet. 20 jaar de lusten en nu een maand de lasten. Dat moet toch wel kunnen (75%, 9 Stemmen)
 • Ja natuuurkijk, dit gaat ten koste van hun bonussen (25%, 3 Stemmen)

Total Voters: 12

Loading ... Loading ...

2 thoughts on “Voordeeltje van de spaarloonregeling door de banken gefrustreerd

 1. Ik reageer gewoon onder mijn eigen echte naam waar ik trots op ben. Wil HEEL graag met iedereen de discussie aangaan over wat voor een tijd waarin we leven. Wat bedoel ik hiermee:

  LET OP: werk zelf bij een groot energiebedrijf en ik ben er van overtuigd dat we met zijn alle de rekning betalen voor buitensporig gedrag van hebberds. “Mensen”die in een zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk euro’s op hun eigen prive rekening proberen te krijgen. Eigenlijk niets mis mee , eillen we allemaal.Toch? Alleen jammer dat het op dat niveau zo makkelijk gaat. Een bestuurder die al of niet alleen een bedrijf bijna aan de afgrond brengt en vervolgens met een gouden handdruk van enige miljoenen wordt weggestuurd(ik wou dat mij dit overkwam) als beloning voor de wanprestatie. Dagelijkse kost en als je het maar vaak genoeg leest, hoort of meemaakt ga je er uiteindelijk nog in geloven dat het zo hoort. Dat dit normaal is.
  Jammer , deze “topmannenen”(wat een AFSCHUWELIJK woord) zou ik gaarne een minimaal 10 jaar eigen ondernemersschap willen toewensen.
  Deze figuren hebben echt nog nooit voor zichzelf gewerkt, en ieder dubbeltje (sorry beetje ouderwerts) hoeven omdraaien. Graaien , graaien ,graaien gooi ze wat mij betreft voor de haaien, hebben die ook wat.

 2. Het aller ergste van die kut banken is dat ze met onze belastingcenten op de been worden gehouden.
  Ze moeten gewoon doen waar voor ze zijn
  Aanpakken die hufters .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.