Als we serieus willen praten over vrede in het Midden oosten dan moeten we ophouden te doen alsof de Israëli’s te maken hebben met een rationele vijand waarmee ze kunnen onderhandelen.
Daardoor houden we immers een enorme politieke leugen in stand, waardoor we niet meer helder kijken. Hamas heeft Gaza onlangs weer in een oorlogsgebied veranderd door het ontvoeren en vermoorden van 3 jonge Israëlische kinderen, en het is de Hamas die telkens provoceren, en opnieuw en opnieuw.

Ze geven niet om hun eigen mensen. Ze beschouwen ze als kanonnenvlees voor de jihad. Waarom denk je dat er geen schuilkelders zijn in Gaza, behalve natuurlijk voor de dappere Hamasstrijders die ons blijven vertellen dat zij meer van de dood houden dan wij van het leven, maar die zichzelf in veiligheid brengen zodra de bommen komen en de vrouwen en kinderen aan hun lot overlaten.

Zou je het niet logisch vinden, dat als ze elke dag raketten over de grens schieten, ze eraan zouden denken om de gewone burgers te beschermen in geval van mogelijke vergelding?
Nee, ze bouwen liever luxehotels, met gesubsidieerd geld uit het Westen, voor goedgelovige westerse journalisten die kunnen worden vertrouwd om zichzelf af te schilderen als heldhaftige slachtoffers, en de Israëli’s als neonazi onderdrukkers. In feite is het Hamas die nazi’s zijn.
Hun politieke agenda is vrijwel identiek, met de genocidale Übermensch-waan en de dezelfde irrationele gewelddadige haat tegen joden, omdat het joden zijn. Eigenlijk waren de nazi’s moreel gezien nog iets beter dan de Hamas. Ze waren evengoed psychotisch moordend tuig, maar ze gebruikte in ieder geval hun eigen vrouwen en kinderen niet als menselijk schild.

Hamas geeft geen reet om de bevolking van Gaza. Ze willen dat ze worden gedood, en dan vooral de kinderen. Die dode lichaampjes zijn prachtige propaganda, en daarom worden ze doelbewust in de vuurlinie geplaatst. Als kanonnenvlees, net als elk ander wapen dat kan worden gebruikt en weggegooid of tot ‘martelaar gemaakt’. Een islamitische eufemisme voor iemand die zijn leven voor niets heeft weggegooid.

In de oorlog die nu bezig is vallen erg veel burgerslachtoffers. Maar dat is in feite ook logisch. Allereerst worden de burgers in Gaza gedwongen in huizen te blijven die naast een lanceerinstallatie staan. Hiermee probeert de hamas de Israeli af te zien om deze te vernietigen. Want het zou internationaal natuurlijk voor veel ophef zorgen als dit doelbewust werd gedaan en de burgerslachtoffers als ‘collateral damage’ te beschouwen.
Hellaas treffen de raketten doel en nemen daarbij de levens van veel onschuldige slachtoffers met zich mee. Een ander punt dat er veel burgerslachtoffers zijn is dat hamas namelijk wel de moeite genomen om, naar verluidt, tientallen betonnen tunnels te graven tussen Gaza en Israël, maar er was blijkbaar geen beton over om schuilkelders te bouwen voor de bevolking. Bovendien bevinden de ingangen van de tunnels en schuilkelders zich, aan het oog onttrokken en alleen toegankelijk voor hamas strijders, onder woonhuizen. Daar vallen ze niet op. Het spreekt voor zich dat dit ten koste gaat van de gezinnen die in de gebouwen boven de tunnelingangen wonen.

En zoals ook nu weer wordt een religieus dogma, in dit geval de martelaarsdood, gebruikt als motivatie en strijdmiddel in een vuile oorlog, waar gewone mensen het slachtoffer zijn en de leiders zich angstvallig schuilhouden. Als men sterft in een oorlog dan wordt je automatisch ‘martelaar’. Ook een atheïst (ze zijn er wel degelijk) die door Israëlisch vuur omkomt, zal neergezet worden als martelaar van de islam die wordt beloond met het paradijs en vergezeld van zeven maagden.
Vanuit de koran gezien word de dood als martelaar zijnde meer verheerlijkt als het leven zelf. En als van een, door het geloof, gehersenspoelde, domgehouden, onontwikkeld en ongeschoolde bevolking hebt, dan kan je daar (mis)gebruik van maken. Ze hebben daarbij allemaal een kort lontje hebben en hele lange tenen; ideaal slachtvee om te laten opofferen voor een zinloze zaak, opgezweept door de moslimbroederschap. Je weet wel; die terreurorganisatie die in Egypte is verdreven maar in de Gaza, onder de naam hamas, gewoon zijn idealen kan voortzetten.

Israël wil vrede en heeft dat altijd gewild. Het is een modern beschaafd land en een technologisch leider in de wereld. Het laatste wat ze willen is oorlog. Dat moet voor iedereen duidelijk zijn. Israel zou niets lievere willen dat Gaza bloeiend en welvarend is en de mensen gelukkig en vrij. Ze zouden hen zelfs financieren als ze dachten dat het zou werken. Maar hamas wil niet dat mensen gelukkig en vrij zijn. Ze willen dat ze ellendig blijven om de schuld hiervan in de schoenen van de joden te schuiven, omdat Hamas islamitische fanatici en jihadisten zijn met dezelfde mentaliteit als die in de Twin Towers vlogen en dan de schuld …raad eens…aan de joden gaf. Ze kochten de bevolking van Gaza om; om voor hun politiek te kiezen. Maar eenmaal aan de macht legden ze hun religie op met ijzeren vuist. Is er iemand die serieus gelooft dat ze opnieuw zouden verkozen worden? We zullen het nooit weten, want zodra een islamitische regering verkozen is, is ze voor altijd verkozen. Iedereen die dat wil aanvechten kan verwachten vermoord te worden en zijn lijk achter een motorfiets door de straten gesleept, zoals laatst nog gebeurde in Gaza. Dit zijn mannen die zo gehypnotiseerd zijn door hun wrede en gewelddadige religie, en dus verstoten zijn van enig moreel fatsoen of mededogen dat zal alleen al iemand vermoorden omdat hij van vreugde zong op een bruiloft – zoals laatst in Gaza. Zingen is verboden in hun islamitisch paradijs, vreugde is verboden, geluk dat is ‘haram’. Zij beroepen de koran in hun handvest, met name het gedeelte over het doden van joden. Dat is toch wel favoriet onder moslims. Ze leren hun kinderen dat het hoogste wat ze kunnen nastreven is zichzelf doden; bij het doden van joden. En met deze mensen zouden de Israëli’s moeten onderhandelen? Je kan nog beter onderhandelen met een slang.

En wat moeten de Israëli’s nu, overnieuw onderhandelen? Geef je grondgebied op? Ontmantel je nederzettingen? Dat is al geprobeerd en werkt niet. Of is iedereen dat alweer vergeten? Dit alles werkt niet. Wat dan nog? Bemiddeling? Diplomatie? Het vredesproces terug opstarten? Nou, in je dromen. Er is geen vredesproces, en er zal nooit zijn zolang Hamas er is. Dat zit er bij hen ingebakken. Hamas zal nooit over vrede onderhandelen, nooit.
Dat staat in hun handvest. Zoek het maar op!! Vrede zou onislamitisch zijn. Geen onderhandelingen, geen stoppen van de jihad. en (ook vastgelegd in het handvest) tot iedere jood in het Midden Oosten verdreven of gedood is. Dat is wat ze natreven, daarover valt niet te praten.
En waarom blijven wij doen alsof ze iets anders willen? Het handvest verbiedt ook dat iemand anders zou onderhandelen over vrede. Dus, als er ooit vrede zou komen dan kunnen we er zeker van zijn dat Hamas in de kortste keren dit om zeep zal helpen.

Maar laten we alles maar gewoon negeren en doen alsof het gaat om grondgebied en politiek, en laat ons nog wat onderhandelen. Laten we nog maar eens een waardeloos akkoord afsluiten. Laten we nog wat de ronde tafel gaan zitten, en dan hier en daar wat Nobelprijzen uitdelen. We moeten de schijn ophouden dat we iets doen, ook al is het niets. En het zal niets opleveren want onderhandelen met mensen van Hamas is licht schijnen in een zwart gat.
Ze willen helemaal geen vrede. Ze willen joods bloed. Einde verhaal.
Daarom verbreken ze elke wapenstilstand; met het afvuren van wat raketten vanuit de veilige omgeving van een ziekenhuis. Of het ontvoeren en vermoorden van 3 jonge kinderen. Dat is de reden waarom ze hun eigen bevolking geen reet interesseert. Daarom is een overeenkomst met de Hamas niets meer waard dan het vodje waarop het beschreven is. Dat is waarom er nooit een twee-staten oplossing zal gaan komen zolang zij het voor het zeggen hebben. En daarom moeten ze blijvend worden verslagen of deze waanzin zal nooit stoppen.
Zich ontdoen van deze fanatieke gewelddadige barbaren is de enige manier waarop het Palestijnse volk ooit zal worden bevrijd. Als de rest van de wereld daar ook vrede wil moeten we eerlijk genoeg zijn om dat toe te geven.
bron:PC

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.