Vroeger was een huisarts de notabel die je alles vertelde en volledig
vertrouwde. De geneesheren in het ziekenhuis dat waren helemaal mensen waar je
tegen op keek. Het waren bijna goden.
Maar nu in 2013 zijn deze lieden met een gigantische klap van hun
voetstuk gevallen. Ze zijn net zo slecht als bankdirecteuren, die vroeger ook in het rijtje notabelen hoorden.
Het zijn allemaal zakkenvullers, die zo veel mogelijk geld uit de zakken van ons gewone hard werkende burgers proberen te kloppen. En het mooie is dat het ze nog lukt ook. Nu zijn het weer de ziekenhuizen die met valse nota´s en declaraties al decennia lang de zorgverzekeraars opgelicht hebben.
Waar door wij de gewone burger hoge premies moeten betalen voor onze zorgverzekering. Dankzij deze oplichters betalen wij al jaren lang 25,- tot 35,- euro te veel aan premie. Deze schandelijke praktijken konden deze dames en heren ongestoord doen om dat er geen controle was.
Dus ook bij de zorgverzekeraars ligt een deel van de schuld.
Ik vind dat wij de premie betalers moeten eisen dat wij het te veel betaalde geld terug krijgen. Met rente uiteraard. En dat onze premies naar beneden moeten.
Niet een beetje maar fors. Als ik al weinig vertrouwen had in overheden, banken, verzekeraars, publieke instellingen dan heb ik dat nu helemaal niet meer. Het is alleen jammer dat we er niets aan doen.
De hufters komen er gewoon mee weg en gaan gewoon door met hun misdadige praktijken.
Wie neemt het voortouw of laten we ons gewoon laten we het gewoon weer
gebeuren?

1 thought on “Vroeger was een huisarts de notabel

  1. Daar ben ik het helemaal mee eens.
    Ik ervaar het als pure minachting, dat in het publieke debat het voortdurend over de premiebetalers gaat en nog steeds helemaal niet over de absurd, frauderende zorgaanbieders.
    Daarnaast gaan de zorgverzekeraars ook niet vrijuit. Immers, net als onze roofbankiers, zijn ook onze arrogante verzekeraars er uitstekend in geslaagd, om hun eigen reputatie behoorlijk te besmeuren!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.