Rutte kutland

Ik vraag mij elke dag weer af of ik iets positiefs over dit Kutland kan vinden.
Maar dat lukt bijna nooit.

Gisteren stapte de Staatssecretaris van financiën Snel op en laat de onterecht van belastingfraude verdachte mensen die meer dan 10 jaar in ellende hebben geleefd nu helemaal in de steek. Het is een grof schandaal dat deze Staatssecretaris Snel heel snel zijn biezen heeft gepakt toen het hem te moeilijk werd. In plaats dat hij zijn best ging doen om deze mensen te helpen ging hij naar de Koning om zijn ontslag in te dienen. Treurig. Onze linkse premier van de verlinkste VVD riep vandaag, 19 december, dat hij niet begreep dat de boeren gisteren wederom zijn gaan protesteren en het land (een Beetje) hebben ontwricht.
Is deze premier nou zo dom of doet hij als of.

Boeren staat het water aan de lippen dankzij steeds verder gaande regels. Ze hebben geen droog brood op de plank en onze linkse premier begrijpt niet dat de boeren protesteren. In eens is de grond volledig vervuild met z.g. PFAS. Bouwprojecten worden hier door en door het stikstof besluit stop gezet. Bouwers en aannemers protesteren. Wat doet de regering, het wacht net zo lang met het verlagen van de normen dat er al een aantal bouwbedrijven failliet zijn gegaan. Ineens mogen we overdag niet harder dan 100 km gaan rijden ivm de co2 uitstoot. ‘s Avonds mag het wel want dan is er zeker geen co2 uitstoot. Misschien moeten we doen als of overdag, ‘s avonds en ‘s nachts is.


Er komt in Hoogeveen een Asielcentrum voor overlast gevende asielzoekers. Voor wel 30 stuks. Daar worden criminele asielzoekers opgesloten. Ze mogen er niet uit. Dat zijn er honderdduizenden te kort want elke z.g. asielzoeker geeft overlast, is crimineel Ik begrijp er niks van, u wel? In 2029 zijn er in ons land 19 miljoen inwoners. Dit komt voor het overgrote deel op conto van migranten die hier worden toe gelaten.
Nederland is VOL. En VOL is VOL zou ik zeggen. Dus laten we die gelukzoekers nou maar gewoon aan de grens tegen houden. Maar dat kan niet want we hebben open grenzen weet u wel. Iedereen kan hier zo maar naar binnen komen wordt netjes opgevangen, krijgt onderdak, zorg en zakgeld. Wij moeten elke maand voor ons inkomen werken, onze zorgpremie betalen en als we wat hebben ook nog eens een eigen risico betalen. Die gelukzoekers niet. Die krijgen alles gratis voor niks.

Gepensioneerden, zoals ik, hebben hun hele leven voor hun pensioen betaald met de belofte dat het een waardevast pensioen zou zijn. En wij hebben dat allemaal geloofd. Nu 7 jaar na mijn pensionering vang ik €150- minder dan 7 jaar geleden toen ik met pensioen ging i.p.v. dat het geïndexeerd is en ik meer op mijn bankrekening bij geschreven krijg.
Volgens mij is dit oplichting. Trouwens wat te denken over Dijkhof met zijn wachtgeld? Het is toch niet te geloven. En dan met droge ogen zeggen dat hij er recht op heeft. Hij is trouwens niet de enige oplichter in de politiek . Je vindt ze in elke partij. Oplichters, dat zijn ze allemaal.

Volgend jaar, dus over nog geen 2 weken worden Europese wetten boven de Nederlandse wet gesteld. Wist u dat? Niemand heeft aan mij gevraagd of ik dat goed vond. Ik en de rest van Nederland zijn hier over nooit voorgelicht. Hoe is het in Gods naam mogelijk dat er over zulke belangrijke en ingrijpende zaken niet en bindend referendum is gehouden. We geven zo onze soevereiniteit weg.

Onbegrijpelijk. Die PvdA’er uit Heerlen die nu de vice president van de EU is geworden, ik kan zijn naam bijna niet door mijn strot krijgen, Frans Timmermans, brr, presteerde het om ons een milieuplan voor te leggen , dat ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden, waar de honden geen brood van lusten. Die nare narcistische man vindt zich zelf geweldig en gaat er voor zorgen dat we niet meer kunnen, autorijden, vliegen en varen. Dat de boeren failliet gaan. En nog veel meer ingrijpende maatregelen waar door het leven in Nederland onleefbaar wordt. Dat de burgers van Nederland zijn plannen ruim €5.000- gaan kosten.

De Nederlandse regering durft geen bindend referendum te houden of Nederland uit de EU moet. Dat Nederland na Engeland het 2e land moet worden dat die ondemocratische dictatoriale Europese Unie moet verlaten.
Een Europees parlement ons burgers vertegenwoordigd maar nooit is gekozen. Wij hebben nooit invloed kunnen hebben wie er in dit parlement zitting hebben. Dit is toch verschrikkelijk. Dit is dictatuur en ondemocratisch. We moeten in opstand komen Ze knijpen hem n.l. als een oude dief omdat ze weten dat het overgrote deel van de Nederlandse bevolking voor een Nexit is. Ik ben natuurlijk nog een heleboel vergeten op te schrijven maar op dit moment vind ik dit wel genoeg.

Nu nog even de pluspunten.
O ja ik weet er ééntje.
Het Forum voor Democratie wordt de grootste partij van Nederland en als het nu maar genoeg stemmen krijgt bij de volgende verkiezingen , die van mij niet snel genoeg kunnen komen dan is de NEXIT nabij.

Auteur: Baliganger

Please follow and like us:

6 thoughts on “Waarom is Nederland een Kutland 2

 1. Antwoord:

  Uitsluitend de passie van gepensioneerden in de regering, niet chanteerbaar door lobbyisten van de vele komende G5 korte stralingsnetten en bijvoorbeeld de slavernij producten van Bayer (kankerverwekkende bestrijdingsmiddelen voor hun eigen gemuteerde gewas dat wij mogen consumeren, dubbelwinst door medicatie industrie en MTTF pensioenfondsen ten behoeve van “onze” democratische Economie (europese banken met landen zonder eigen vermogen).

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/werkgevers-en-bedrijfsleven-lopen-deur-plat-bij-ministers~b5b2aa46/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Is het subsidieverslaafd stemmen dat wij de mooie kleren van onze keizer blijven zien?

  Na zwarte pieten discussie bestaat sinterklaas weer, geen les in fictie en feiten voor onze kleuters: Klaar voor fakenews en de chemokuren gevolge produktlobbyisten, weet U nog Wiegel/Bloedzuiger zei: Sinterklaas daar zit hij (Den Uyl aardgastransitie (nu H2!/woningbouw)

  We consumeren vandaag nog de zijn laatste vruchten van zijn sociale wederopbouw!

  dit land is ziek

  1. Door die Den Uyl hebben we land vol moslims die lak hebben aan onze normen en waarden. Die ons haten.den uyl moeten ze tot leven brengen en keihard doodtrappen!!!!

 2. De natuur rampen, klimaat veranderingen. Is moeilijk aan te pakken. Dus die laffe regering veegt dit van tafel. Corona is heel erg , begrijp me niet verkeerd. Maar als je kijkt met 7 miljard mensen is het percentage doden vrijwel te verwaarlozen.straks met nog veel heftigere rampen gaat de helft van de wereldbevolking dood.wij mensen hebben roofbouw op de natuur gepleegd. En alles on eerlijk verdeeld.

 3. Hoe sommige regeltjes het vroegere democratische land om zeep helpen. Rookverbod, zwarte Piet verbod. Hardwerkende kaaskoppen die worden gediscrimineerd tav de goudzoekers.

 4. Het westen is bijna failliet. In 2007 hadden ze keihard moeten bezuinigen en hervormen. Ipv de geldpersen 24 uur laten draaien. Ze leren niet van de fouten maar gaan gewoon door. Volkomen onverantwoord. Mensen met nog wat spaar centen. Vastgoed en goud. De rest wordt allemaal waardeloos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.