Kutland Nederland

Elke dag wordt je genaaid door de Overheid.
De BELASTINGDIENST beschuldigd onterecht gezinnen van Toeslagenfraude en stortte 10 duizenden gezinnen de afgelopen 10 jaar in ellende.

Er zijn echtscheidingen van gekomen, zelfs zelfmoord, kinderen konden niet met schoolreisje, ouders moesten een extra baan nemen om de boetes van vele tienduizenden euro’s te kunnen betalen en hele gezinnen werden ontwricht.

De gepensioneerden die toen ze in de zestiger en zeventiger jaren gingen werken werden verplicht pensioen te betalen aan pensioenfondsen die ze niet eens hadden uit te kiezen, met de boodschap dat ze een WAARDEVAST PENSIOEN zouden opbouwen. Maar niets is minder waar, is gebleken. De onbetrouwbare Overheid verplicht de pensioenfondsen bepaalde rekenmethodes te hanteren waar door deze niet hun gepensioneerden kunnen geven waar zij RECHT op hebben.
Een tsunamie van luie, werkschuwe ECONOMISCHE VLUCHTELINGEN overspoeld ons land. Als zij hier komen worden ze netjes opgevangen, Zij krijgen Gratis zorg, een dak boven hun hoofden zakgeld. Wat zij daar alleen voor hoeven te doen is, zich gedragen en Nederlands te leren.
Maar nee hoor. Het gros is te lui om Nederlands te leren en rooft, plundert, verkracht en moordt.


De ZORG zit te springen om personeel. Bejaarden die niet voor zich zelf kunnen zorgen en van deze zorg afhankelijk zijn worden één keer in de week gedoucht zitten hele dagen weg te kwijnen met een vieze luier om, om dat er geen personeel is, op hun kamer. Buiten komen ze niet, want daar is geen tijd voor. En wat doet de treurige Overheid? Niets.

CRIMINELEN die in een Arabisch land worden opgepakt en ook in NL worden gezocht willen heel graag uit geleverd, en berecht worden naar NL.
Logisch want je wilt natuurlijk in een Hotelkamer in Vucht zitten en niet in een kerker te Rabat of Casablanca waar de straffen ook nog eens veel zwaarder zijn. Wat mij betreft en ik denk dat dat voor het overgrote deel van de Nederlandse bevolking geldt behalve de politiek en justitie, laat ze lekker weg rotten in een kerker in Rabat of Casablanca. Maar nee hoor meneer Tagih wordt netjes in een privejet naar NL gevlogen en opgevangen gezet in een luxe cel in Vucht.

Buitenlanders met 2 PASPOORTEN één van het land van herkomst en één Nederlands Paspoort mogen als zij zich misdragen hun Nederlands Paspoort gewoon houden in plaats van dat het afgenomen wordt en ze met hun hele familie terug gestuurd worden naar het land van herkomst waar zij thuis horen.

Schooldirectie’s zitten met hun handen in het haar. Er is nauwelijks personeel te krijgen en leerlingen worden naar huis gestuurd. Maar HAATSCHOLEN zoals het Hagalyceum krijgen vol op subsidie. Begrijpt u het, nou ik niet?

We maken ons druk over FLUITEN door gezonde jongens naar een leuk meisje ,zoals in Rotterdam.
Dat men zich niet over andere belangrijkere zaken druk maakt.

Kerken in Nederland sluiten bij gebrek aan belangstelling en geld maar er worden steeds meer HAATMOSKEEËN bij gebouwd en gesubsidieerd door de overheid Via deze Haattempels is de Islamitische 5e Colonne aan een gigantische opmars bezich met het Islamitieseren van Nederland.
Het is onbegrijpelijk dat links Nederland hier van weg kijkt en roept dat deze criminele organisatie die de dood heeft verklaart aan alle ongelovigen, een verrijking voor Nederland is. Mijn Kleindochter loopt straks in een Bourka en mijn kleizonen dragen straks een baard en gaan dagelijks naar de Moskee om te horen hoe ze de ongelovigen kunnen onthoofden of op kunnen blazen. Ik zal het niet meer mee maken maar NL is straks het Nieuwe Kalifaat. Het zal niet zo lang meer duren als we zo door gaan en NL zal een kleine armlastige provincie van de EUROPESE UNIE zijn.

Onder leiding van Premier Rutte wordt Nederland over geleverd aan Duitsland en Frankrijk. Wat Napoleon en Hitler niet is gelukt om Europa te overheersen lukt Merkel en Macron wel met de hulp van vice voorzitter van de Europese Unie Frans Timmermans. Het gaat ze lukken om onze pensioenpotten leeg te roven, onze bedrijven te verplaatsen naar hun regio’s en de Nederlandse bevolking in armoede achter te laten. Dat zal Timmermans en zijn companen niet treffen want die hebben een rijk salaris en een riant onderkomen. Het is nog niet te laat om het tij te keren maar dan moeten we eerst als tweede uit treden uit de Europese Unie en met een Nexit het tweede land zijn dat niet langer dit niets ontziende monster dat de Europese Unie is te verlaten. Het zal misschien even moeilijk zijn, hoewel het in Engeland mee lijkt te vallen, het Britse Pond heeft nog nooit zo hoog gestaan, maar daar komen we wel over heen. We zijn niet alleen van Europa afhankelijk.

Ik wens iedereen een Prachtig Kerstfeest en en geweldig 2020 toe . En dat al onze wensen maar heel snel mogen uitkomen.

Auteur: Baliganger

Please follow and like us:

3 thoughts on “Waarom is Nederland zo’n Kutland. 3

 1. Na roken is nu vuurwerk en alcohol aan de beurt. Wat een zielig en saai kut land is dit. Mensen staan nu in de kroeg met een spa blauw. En in het toilet snel een pilletje en snuifje. Wat een kanker land

 2. Politiek: Maak ons opzettelijk druk om muggen om de olifant niet te zien.
  (nieuwkomers/cultuurvluchteling versus zwartepiet discussie)

  Positief is dat medemensen nog dergelijke artikelen schrijven, we moeten deze energie niet omschrijven als negatief maar als een energie die iets of niets bereikt. Trump is hierin een licht, Wilder geeft zin leven in een wereld van geprogrammeerde hoger opgeleiden.

  Als we weggeworpen worden door marktwerking en we deze energie niet meer hebben zijn we te laat, er zijn vluchtende boeren voor onze Haagse obers van Brussel maar ook die blijven!

  Laten we ons richten op zij die mentaal nog levend zijn en zich blijven verzetten tegen de politiek verslaafde zombies van subsidiedictatuur, verplicht tot teruggave van je eigen geld!
  Ook deze goddeloze lichamen zonder geweten zijn slachtoffer van hun eigen hebzucht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.