De Grieken zijn gered met nog eens 109 miljard en Europa is failliet. Ongelofelijk dat wij burgers van Nederland ons wederom naar de Europese slacht bank laten leiden. De luie Grieken de grootste knoflookstaat van Europa kunnen weer doorgaan met luieren want voor de komende 4 jaar krijgen ze genoeg geld om bij hun oude levensstijl te blijven. Luieren, Siësta houden, Uzo drinken en geen belasting betalen. Lezer van dit stukje, grote sukkel die je bent, dat je dit zomaar accepteert. Laten we massaal op de PVV of de SP stemmen. De enige 2 partijen die pertinent tegen de hulp aan de Grieken zijn of wat voor een ander knoflook land ook. Laten we een vuist maken tegen Europa. We moeten een referendum eisen of wij Nederlanders de Grieken, die ons decennia lang hebben voorgelogen over hun financiële situatie, moeten steunen. En ik weet nu al de uitslag. 95% tegen 2% voor en 3% weet het niet. Zo’n uitslag zal onze regering natuurlijk niet welgevallig zijn en daarom zal zij ook dit keer geen referendum uitschrijven.

Maar lezer realiseer u wel dat er ook geld van uw pensioenfonds heen gaat.
En dat we dat waarschijnlijk nooit meer terug zullen zien. Waardoor uw pensioen een enorm gevaar gaat lopen.
Roep onze volksvertegenwoordigers ter verantwoording en stem bij de eerste mogelijkheid op de partijen die tegen deze onzalige plannen zijn. We hadden nooit moeten instemmen met Europa en de Euro.
Zalm, Duisenberg en Kok hebben ons graf gegraven.
Maar deze oplichters hebben er geen last van Duisenberg is gelukkig dood, Zalm vult zijn zakken over de hoofden van de belastingbetaler bij de ABNAMRO bank en Kok doet het zelfde bij bij de ING Bank.
En wij sukkels zien het gebeuren en kijken er naar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.