4 thoughts on “Alfons Borm de held van MKB Nederland ?

 1. Het is OK om zo’n rotbank te naaien!
  Zelf doet dat tuig met ons toch ook niet anders.
  Dat mogen we toch ook wel eens een keer terug meppen?

 2. Hetzelfde gebeurd, ik loop nu hier met enorme schuld. ik heb me bedrijf per 1 maart gestopt, absurde brandstof verhoging, absurde btw verhoging, mensen wilden minder uitgeven en dat leidde downfall van mijn bedrijf, financiering moest nog afgelost worden, ik heb ze al een brief gestuurd dat ik geen inkomen meer krijg, nu wachten op reactie, kijken wat ze zullen zeggen.
  Alfons Borm, jij bent een Held en een voorbeeld!
  Alfons for the president!!!

 3. Miiljarden naar de banken vanuit publieke middelen om ze overeind te houden en ze dan hun eigen klanten het failllesment injagen met hulp van de overheid… gekker dan dit kan echt niet.

 4. Als bij mij de bank vervelend gaat doen dan laad ik de boel in, vewrtrek met de noorderzon en laat mijn huis met onderwaarde na aan die bank, succes ermee, net als in Amerika in 2008. Apropos, het is heel makkelijk de belasting te naaien en niets meer te betalen. Daar zitten ze echt te slapen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.