Al lang roep ik dat wat Hitler niet gelukt is, de nieuwe Fuhrer Frau Merkel met haar discipelen, Barosso en van Rompuy wederom weer probeert.
De overheersing van Europa.
Deze poging zal net als die van Hitler, maar ook die van Napoleon, Karel de V en Karel de Grote e.a. nu ook weer met heel veel bloedvergieten mislukken.
Lees de columns van vandaag 24 juni en vorige week in de Telegraaf van Professor Smalhout er maar op na.
Deze schrijfsels zijn zeer verhelderend en zou verplichte kost moeten zijn voor alle pro Europese politici die vinden dat ze niet moeten luisteren naar de stem van het Volk die zij vertegenwoordigen.
Misschien dat de P.v.d.A., een splinter partij in wording, opkrabbelt als zij hun steun aan Europa opzegt of op zijn minst tempert.
Nu gaat Roemer met zijn Socialistische Partij, die voort komt uit de Communistische Partij Nederland het CPN met de eer strijken en pikt het op deze manier veel stemmen bij de P.v.d.A. weg.
Ook D66 zou wijzer moeten zijn net als de partij van Rutte de VVD.
Deze partijen gaan ook veel stemmen van het electoraat verliezen aan de PVV van Wilders die heel erg slim is, waar deze partijen de kansen laten liggen.
Een terecht.
De partij die onderstaand in zijn programma opneemt zal de grootste partij van Nederland worden en van ons geliefde Nederland een land maken waar je als Nederlander weer graag wilt wonen.
Het gestolen kwartje van Kok (PvdA) terug geven aan de automobilist, de ontwikkelingshulp afschaffen en alleen noodhulp geven (ontwikkelingshulp werkt niet is de afgelopen 50 jaar bewezen), Europa afwijzen en de gulden terug, subsidies heel kritisch bekijken en in ieder geval verminderen tot een aanvaardbaar niveau (de ontvangers van een subsidie wordt nl elke prikkel ontnomen om zelf aan geld te komen), de JSF straaljager niet kopen , wel bescherming door onze Koninklijke Marine van onze koopvaardij tegen piraten, geen geld verslindende oorlogsmissies meer naar allerlei landen die niet voor zich zelf kunnen zorgen, weer grenscontroles uitvoeren op ongewenste vreemdelingen die Nederland binnen willen komen, de reiskosten vergoeding met rust laten, economische vluchtelingen categorisch weigeren aan de grens en direct terug sturen naar het land van herkomst, Marokkaans tuig met een dubbel paspoort dat de buurt terroriseert het Nederlands paspoort afpakken en terug sturen naar Marokko, hoge straffen voor zakken vullende en falende bestuurders van overheid (zoals bv Nurten Albyrak van het COA) en banken, het wachtgeld van politici aanzienlijk verlagen na dat zij zijn opgestapt, de btw verhoging niet door laten gaan in oktober en bekijken of deze juist niet verlaagd moet worden zodat de mensen meer kunnen kopen wat goed voor de economie is, geen geldverslindende prestige projecten als HSL, Metro Amsterdam en Betuwelijn meer, overtollige tanks verkopen aan Indonesie, etc., etc. en etc.

De enige partij die op heel veel punten voldoet aan bovenstaande is de PVV.

7 thoughts on “Alleen de PVV schijnt het te begrijpen

 1. Baliganger, ik ben het grotendeels met je eens! Wij zitten in deze desastreuze situatie doordat het volk constant de verkeerde keuze maakt en achter de linkse elite blijft aan hobbelen!

  Ik denk echter dat men niet door heeft dat, ook al maken ze NU de juiste keus, er niets zal veranderen omdat het achterbakse (ongekozen) Kunduz kabinet in die korte tijd al onomkeerbare beslissingen heeft genomen. “Wat bezuinigingen en hervormingen heten, blijken vooral hogere belastingen te zijn. Daar gaan de verkiezingen van 12 september ook niets aan veranderen!”

 2. de historie van SP laat zien dat het afspamt (pun intended) van de CPN. http://nl.wikipedia.org/wiki/Socialistische_Partij_(Nederland).

  Het kwartje van Kok: Kok was minister en de staatssecretaris was van Amelsvoort. En in de volksmond heet dat het kwartje van Kok. Hij heeft er wel degelijk mee te maken omdat hij de verantwoordleijke was.

  Guy, voordat je jezelf nog belachelijekr maakt, zou ik je willen adviseren eerst wat feiten bij elkaar te rapen; daarna wat discussies te voeren met mensen die wat helderder kunnen nadenken en dan pas te reageren hier.

  (als je het begrepen zou hebben na dei ediscussies zou je wwaarschijnlijk je mond wel hebben gehouden. Heel verstandig).

 3. Beste SP’er en vriend van Nurten, GuyNL.
  Ik ben blij dat jouw kennis van de Nederlandse taal perfect is en dat je zo goed bent geinformeerd.
  Lees jouw reactie nog eens over en ga je thuis achter je computer zitten schamen want er deugd inhoudelijk en taalkundig helemaal niets van.
  Ik zou een cursus gaan volgen.

 4. Wat een leuterkoek. En het wemelt van de fouten. Deze keer niet alleen taal, maar ook de inhoud:
  1)De SP heeft in het geheel niets met de CPN te maken (gehad), de schrijver is in de war met GroenLinks.
  2)Kok heeft niets met een kwartje (wat trouwens 8 eurocents betrof) maar het was CDA-stas Marius van Amelsfoort.
  3)Nederlanders kan hun paspoort (Godzijdank! Straks komt er een debiel als Widlers aan de macht en kunnen we allemaal zomaar de lul zijn) niet worden ontzegd.
  4) Nurten Albayrak is een VVD-er, voortaan graag even vermelden.

  GuyNL

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.