Politici en (land)bestuurders zijn:

“Mensen die zichzelf overschatten en zichzelf hoger dan gemiddeld beoordelen.
Mensen die niet alleen sterk blijven vasthouden aan hun beeld van de werkelijkheid (ook al klopt het voor geen meter), maar ook meningen en feiten die niet stroken met hun overtuigingen negeren of wegredeneren.
Deze selectieve blindheid zorgt ervoor dat zij nooit leren en hun opvattingen nooit zullen bijstellen”

De mening van het volk (door hen gekwalificeerd als “stemvee”), is dan ook totaal ondergeschikt aan hun dictatoriaal (wan)beleid!

Het volk heeft niet door dat, ook al maken ze de juiste keus, niets zal veranderen omdat het achterbakse (ongekozen) Kunduz kabinet in die korte tijd al onomkeerbare beslissingen heeft genomen. “Wat bezuinigingen en hervormingen heten, blijken vooral hogere belastingen te zijn. Daar gaan de verkiezingen van 12 september ook NIETS aan veranderen!”

2 thoughts on “De Reden Waarom Wij Worden Bestuurd Door Losers!

  1. DE EU VERZILVERT DE BLANCO CHEQUE!De Crisis wordt nog groter!!

    Spanje krijgt een lening van 100 miljard euro van het Europese noodfonds EFSF. Dat geld is bedoeld voor de Spaanse banken, die zwaar lijden onder een diepe vastgoedcrisis.
    De eurolanden hebben 100 miljard euro gereserveerd om de Spaanse banken te redden.

    Daarmee is de eurocrisis een nieuwe fase ingegaan: Spanje is de vierde grootste economie van de eurozone. Het redden van Griekenland, Ierland en Portugal was peanuts in vergelijking met wat een redding van Spanje zou kosten.

    Wellicht zou alle nog beschikbare noodgeld (voornamelijk 500 miljard euro via het Europees Stabiliteitsmechanisme, de opvolger van het EFSF) er aan opgaan. En dan nog is het einde van de crisis niet in zicht – terwijl de schulden van de Zuid-Europese landen wel steeds meer die van de rest van Europa worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.