Laat de mensen toch eens met rust!... Haagse farizeeërs

Minister Schippers gaat de kroegbazen aanpakken die de antirookcontroleurs met zachte hand of met geweld uit hun kroeg weren.
Zelf rook ik niet en vind het zelfs heel erg vies.
Rokers stinken, asbakken verzieken de lucht en het is ook voor een niet roker schadelijk voor de gezondheid.
Maar toch vind ik dat er in een kroeg gerookt mag worden. Het hoort bij een kroeg net als een potje bier of een ouwe klare.
Als je niet in een kroeg wilt werken of een biertje wilt drinken waar gerookt wordt dan moet je naar een kroeg gaan waar dit van de kroegbaas niet mag.
Mevrouw Schippers en Europa, want van deze laatste komen de meeste dwangmaatregelen vandaan, moeten nu echt eens stoppen.
Er komt een moment dat we echt niets meer pikken van die farizeeërs uit den Haag en Europa.
Dan komen we in opstand tegen de Haagse en Europese tirannen die ons het leven onmogelijk maken.

In kroegen waar rookcontroleurs in elkaar zijn geslagen mogen voor straf voor 3 maanden geen rookcontroleurs meer komen.

  • Goed idee!! (75%, 3 Stemmen)
  • Lijkt me geen goed idee. (25%, 1 Stemmen)

Total Voters: 4

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

5 thoughts on “Antirookcontroleurs zijn verachtelijke farizeeërs

  1. Als je iets verbiedt moet je controleurs hebben die overtreding van het gebod opsporen. Om deze controleurs ‘verachtelijke farizeeers’ te noemen gaat te ver. Vind je parkeerwachters en politieagenten ook verachtelijke farizeeers?

    Jan Alias: Graag bronvermelding als je filosofen citeert.

  2. Verbaas me erover. Dat we ond als makke lammmetjes laten afslachten. Na zoveel ellende en armoe voor de gewone man en cafe eigenaren. Ik zeg protes. Met zn allen naar Malieveld en dan naar het torentje in D Haag en de hele boel verbouwen daar!!!!! Is genoeg geweest!!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.