It's the Government, Stupid

De hele occupy-beweging wereldwijd snapt er geen drol van. It’s the Government, Stupid!

De terreur van overheden tegen haar burgers wereldwijd neemt ongekende proporties aan. Vrijwel alle burgerrechten worden geschonden, je privacy door de plee gespoeld en elke burger is in de ogen van de overheid inmiddels een potentiële terrorist. Het is de overheid die zich tegen haar burgers keert en hen tiranniseert. Het is de overheid die er voor koos om de belastingbetaler te laten opdraaien voor de verliezen van banken. Het is de overheid die niets bijdraagt en alleen maar parasiteert. Het is de overheid die keer op keer bewijst een onbetrouwbare partner te zijn voor iedereen die er zaken mee doet. Telkens verandert de overheid de spelregels eenzijdig en houdt zich niet aan contracten die ze zijn aangegaan.

Wanneer begrijpen burgers nu eindelijk eens dat ze van hun overheden niets dan ellende kunnen verwachten?

Zijn het de banken de het verkloten?

  • Ja (50%, 4 Stemmen)
  • Nee, Den Haag (38%, 3 Stemmen)
  • De speculanten (0%, 0 Stemmen)
  • De burgers. (jij dus) (0%, 0 Stemmen)
  • Obama (0%, 0 Stemmen)
  • Trix (13%, 1 Stemmen)

Total Voters: 8

Loading ... Loading ...

3 thoughts on “Occupy the Government

  1. Is de overheid niet het uithangbord, de schaamlap of het verdedigingsschild van grotere machten. Onder Bush was dat schaamteloos duidelijk, in Frankrijk en Italië inmiddels ook, Engeland en de afluisterschandelen suggereren ook in die richting en NL, tja……VVD kan heel hard roepen minder overheid, maar de gemiddelde kiezer op de VVD heeft er heel veel profijt van. Henk en Ingrid begrijpen het trouwens al helemaal niet. Overigens, de bureaucratie binnen de overheid is in NL wel rampzalig aan het worden, voor een belangrijk deel om dat we zogenaamd marktdenken hebben geïntroduceerd binnen de overheidstaken en dat moet natuurlijk gecontroleerd worden en die controle weer gecontroleerd etc……

  2. Veel burgers hebben het gesnapt maar ze kunnen niets doen omdat ze geen middelen hebben. In Berlijn branden al wekenlang elke nacht dure autos. Gewoon een aanmaakblokje op de band gelegd en aangestoken…het zijn enkelingen die tot actie zijn overgegaan. Occupy bewegingen zijn leuk maar de heren waartegen deze acties gericht zijn, liggen in een deuk daarover, praten van een stelletje uitkeringstrekkers en losers die toch gauw weer naar huis zullen gaan. Het is tijd voor radicale actie, gecoordineert en gericht tegen diegenen, die de ellende van tegenwordig op hun geweten hebben. Helaas is dat ook de kant die de macht en de wapens bezitten….

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.