Bij de Coop bent u de baas

Bij de Coop Assendelft zijn er twee kassa’s open en bij beiden staat een forse rij en ik sta ergens in het midden van een van die twee rijen. De manager besluit om een derde kassa te bemensen om de files op te lossen. Kassa bij !!. Ik verhuis van mijn rij naar de lege kassa en gooi alles op de band. Nadat de caissière alles heeft getotaliseerd moet ik â‚ € 26.50 afrekenen. Ik pak een briefje van vijftig uit mijn portemonnee en bied het vriendelijk aan, ter vereffening van mijn schuld. U kunt hier alleen pinnen meneer. Zegt de caissière. Dat wil ik niet ! Ik betaal alleen contant. Zeg ik. Ja maar het is voor onze veiligheid zegt de caissière. Oohh maar het gaat mij om mijn privacy, dat is mijn veiligheid. Het is niet anders meneer zegt de caissière weer. Tergend langzaam heb ik al mijn boodschappen weer van de band gehaald en terug in de winkelwagen gelegd, terwijl de caissière een soort van creditbon maakte en de klanten achter me, mijn bloed en dat van de caissière, konden drinken vanwege de vertraging die dit veroorzaakte. Vervolgens sloot ik weer achteraan bij de “contant” kassa waar ik eerder al stond .
Diezelfde Coop heeft de mentolkruisjes, Haribo snoepjes, Bonduelle blikgroenten en andere A merken uit het assortiment geflikkerd om daarvoor tweederangs huisproducten in de plaats te zetten. Kennelijk draait in dit land alles om de ondernemer en niet meer om de klant.
Volgens de website van de Coop bent u/ik de baas. Mag ik ff kotse

Please follow and like us:

3 thoughts on “Bij de Coop is…. de Coop de baas !!!

  1. Ik snap niet wat je tegen pinnen hebt.Het is veel veiliger om geen geld op zak te hebben dan kunne ze dat niet jatte. Nou en dat gezeik van over privecy snap ik ook niet. Als nix te verbergen hebt dan maakt dat toch nite uit

  2. Anoniempje,
    Je moet niet zo lullen.
    Bij elk pinapparaat is de kans groot dat je pas wordt gekraakt en je je geld kwijt bent.
    Dus je moet niet zo lullen. Iemand die mij wil beroven kan ik op zijn bek slaan maar de Polen, Roemenen en Nigerianen die mijn bankrekening willen plunderen kan ik niet in elkaar slaan.

  3. ach kom ik laat me toch niet verplicheten dat ik moet pinnen rot op ik had alles op die band laten staan en naar de liedel aldi of zo gegaan daar kryg je ook je centen terug in nederland ronden ze ook centen af enkeld nederland he een dieven land een dieven land

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.