Zit er ook copyright op dit copyrightteken?

Via Google kan ik allerlei foto’s tekeningen etc. knippen. Handig hoor. FF knippen en plakken in een artikeltje. Nou mooi niet. Er is altijd een onverlaat die Copyright claimt.
Anderen, zoals onze Koningin claimt beeldrecht op foto’s van haar. Muzikanten, claimen copyright op hun muziek en BP op BP Groen etc.
Hou op, en ga gewoon aan het werk. In plaats van je hand op te houden voor een eenmalig klusje.
Een muzikant gaat zijn geld maar gewoon weer in de concertzaal verdienen in plaats van een liedje opnemen en achterover leunen. Voor de fotograaf kan je je afvragen wat voor prestatie die heeft geleverd. Zo een armzalig drukje op een knop kan iedereen maken. En wat betreft de Koningin haar beeldrecht,.. daar hebben we al honderden miljoenen aan betaald, dus Trix heeft geen enkel recht meer. Wat mij betreft opheffen dat copyright en daarmee tegelijk die fascistenclub van een “Brein”.
Het is Brein gelukt om via de rechter internet providers te dwingen Pirate Bay te blokkeren.
Als het aan Brein ligt, is internet straks dicht getimmert met censurerende filters. Gloeiende gloeiende … Godverdomme

“By the way”, dit artikeltje mag rustig geknipt en geplakt worden. Brein is er alleen voor de gevestigde orde, niet voor jou en mij.

Please follow and like us:

4 thoughts on “Brein dient een gevestigde orde en verneukt jouw vrijheid

 1. Controleer de computers van ALLE Brein medewerkers, vrienden en familieleden.
  Dan zullen we allen zien hoe hypocriet en schijnheilig Stichting Brein werkelijk is.

 2. Dit is het begin van censuur en de ondergang van een vrij internet verkeer.
  Onbegrijpelijk dat een rechter brein in het gelijk heeft gesteld of spelen er andere belangen mee.
  Dat laatste denk ik zelf .Een meerderheid was tegen het download verbod in de 2 kamer .
  Behalve F. T wat is zijn aandeel in de uitspraak van de rechter??????????????????????
  Daarom vertrouw ik die uitspraak niet

 3. dat is aan jouzelf, of je spullen “jat”. het hoeft niet. bovendien staan er zat torrents naar niet-copyrighted materiaal op dit soort sites.
  deze maatregel is echt ontzettend slecht:
  – ten eerste is het geen stelen, het is inbreuk op copyright. er wordt niets ontvreemd, niemand wordt er minder van. dit wordt vaak vergeten, neem ik je niet kwalijk.
  – wat ik je wel kwalijk neem, is dat jij het kennelijk OK vindt dat corrupte snuiters met puur commerciele belangen bepalen wat jij mag zien, e nwat niet. er is bovendien een voorziening in het vonnis, waarmee brein zonder tussenkomst van de rechter eventuele andere IPs ook kan laten blokkeren. daartegen kan niet worden geprotesteerd, alleen achteraf geprocedeerd. dit is CENSUUR.
  dus …ik zou maar een beetje snel lezen, want fora met onwelgevallige berichten staan als volgende doelwit op de lijst!

 4. Guy heeft wèl gelijk! Brein misdraagt zich, met haar auteursrechten terreur, als een criminele organisatie.
  Als je n.b. blanco cd’s of dvd’s koopt, dan moet je daar vooraf al auteursrechten voor betalen, terwijl er nog niet eens vast staat wat er op deze informatiedragers vastgelegd gaat worden.
  Van elke cd en/of dvd, ben je gerechtigd, om er een backup van te maken. Desondanks wordt je, dankzij deze Brein terreur, gedwongen om ook voor de backup opnieuw auteursrechten te betalen. Dat moet je zelfs, als je je eigen foto’s en/of filmpjes op die informatiedragers vastlegt. Kortom, je MOET voor je eigen opnames auteursrechten aan Brein afdragen, waarvan je vervolgens geen cent van datzelfde, criminele Brein terugziet. Dat geld verdwijnt dus in de zakken van Brein-tuig, dat daar niets voor heeft gepresteerd. In het dagelijkse leven noemen we dat oplichting!

  De wereld is door de filmindustrie destijds verdeeld in regio. Als je tijdens je vakantie in een andere regio LEGAAL vakantie dvd’s koopt, want ik wil mijn vakantie bijvoorbeeld niet via een camera schermpje beleven, dus koop ik die filmbeelden netjes! Vervolgens blijkt bij thuiskomst, dat je deze souvenirs thuis nog niet eens kunt afspelen, omdat deze aan verborgen Brein-gebreken lijden. Die terreur gaat zo ver, dat de meeste dvd spelers, die je hier koopt, die dvd;’s uit een andere regio niet kunnen afspelen, tenzij je speler “illegaal” regiovrij laat maken.Ten eerste is dit ordinaire censuur en ten tweede is ook dit weer oplichting en misbruik van macht. Als je legaal een dvd koopt, dan durft dat Brein-tuig je, als nette koper, zelfs als een dief toe te schreeuwen, dat kopiëren diefstal is!
  Dat hoor je dan uit de strot van arrogant tuig, dat permanent bezig is om nette mensen te beroven. Dat noem ik een ordinaire belediging en dat is strafbaar! In dit land is het nog steeds zo, dat je pas schuldig bent, als je daartoe bent veroordeeld! Dit arrogante wangedrag van deze gelegaliseerde Brein-dievenbende moet worden afgestraft. Als Brein zo door blijft gaan en de overheid dat niet afstraft, dan moeten we ze zelf maar op hun gevoelige plek pakken.
  Immers, wie kaatst, die moet de bal verwachten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.