De media deze week:

-Korting pensioenen miljoenen Nederlanders dreigt!!

-Plan linkse partijen tegen crisis: belasting omhoog.

-Het strategisch beraad van het CDA vindt dat Nederland een open land moet zijn voor vluchtelingen. Immigratie is volgens het beraad een verrijking voor Nederland, ook economisch.
(Een verrijking voor ons land? Bedoelen zij misschien een verrijking voor Nurten Albayrak die een ontslagvergoeding van achttien maandsalarissen meekrijgt. (meer dan vier ton totaal)?????

-Moslimpartij wil opnieuw meedoen aan Kamerverkiezingen

-Premier Rutte: 2012 wordt een moeilijk jaar

-Een Kamermeerderheid van VVD, PvdA, PVV, D66 en GroenLinks verzet zich tegen het vergoeden van christelijke therapie om van homoseksualiteit af te komen. Zorgverzekeraars zijn wettelijk verplicht de therapie te vergoeden

-Miljarden weggegooid aan werklozenindustrie

-CDA-leden: Alsjeblieft geen compassie als uitgangspunt enz. enz..

http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=20245#p265713

Dit is slechts het topje van de ijsberg!

NEDERLANDS VOLK: WORD WAKKER! Het wordt nu echt hoog tijd dat wij met z’n allen er wat aan moeten doen om deze dreigende ondergang van ons land te redden!

Please follow and like us:

1 thought on “2015 BEVRIJD NEDERLAND!

  1. Wat ik niet begrijp is dat ondanks het feit dat onze staatsschuld steeds hoger oploopt, onze regering toch doorgaat met miljarden verspillen aan: onzinnige subsidies (multi-projecten, EU, ontwikkelingsgeld etc.) de immigratie en asielstroom laten doorgaan en deze groepen voorzien van alles wat ze nodig hebben, de pensioenen laten vervallen, de ziekekosten de pan uit laten rijzen, net zoals de huren, belastingen, energiekosten, etc.etc.
    In feite kun je het zo samenvatten: Alle andere landen, alle andere volksgroepen worden gesteund om hen een goed leven te kunnen garanderen, Iedereen behalve het volk van Nederland!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.