WAT ROEP IK AL MAANDEN ?
Uit de Eurozone met die kut Grieken en geen steun meer.
Ze liegen en bedriegen en zullen zeker het zuur verdiende belastinggeld van de Nederlandse belastingbetaler dat zij, gul van Rutte en de Jager op hun bankrekening mochten ontvangen, niet terug betalen.
Maar onzer knappe koppen Rutte, de Jager en ook Pechtold bleven roepen dat het allemaal goed komt.!
En wat staat er vanmorgen in de kranten ?
De Euroleiders, je weet wel die knappe koppen die gestudeerd hebben en die altijd hebben geroepen dat de Grieken in de Eurozone moeten blijven, die roepen nu eindelijk dat het einde van de Grieken in de Eurozone nabij is.
Godverdomme, Nederlandse belastingbetalers, hebben we toch voor Jan Lul ons belastinggeld richting Griekenland zien vertrekken en krijgen we het nu zeker niet meer terug.
Ik zou zeggen op alle Griekse tegoeden beslag leggen en alle schepen en vliegtuigen die nu in Nederland zijn aan de ketting.
Want volgende week is het exit met dat corrupte zwendelaars paradijs.
En laten we eerlijk wezen er zijn 2 partijen in Nederland die tegen de betalingen aan de Grieken waren en dat zijn de PVV en de SP.
Jammer dat deze dubieuze linkse partijen, want ook de PVV is links, het bij het rechte eind hebben en gek en jammer dat zij zoveel stemmen in september bij de verkiezingen hier door zullen krijgen.
Zelfs ik , een rechtse stemmer puur sang, denkt er sterk over om uit protest, op een van deze partijen te stemmen.
Ondanks dat ik weet dat het heel slecht is voor ons land als ik op een van deze partijen stem, maar dat is het stemmen op een van de andere partijen die achter Europa aan lopen natuurlijk ook en daar om maakt het niets uit.
Dus stemvee stem op de PVV of de SP als tegenstem tegen EUROPA.
Walg

2 thoughts on “De Eurozone brokkelt eindelijk af!!

  1. wat ik een maand geleden al schreef komt ook op deze site weer tot uiting: we zijn een a politiek volk geworden , sufgepolderd , belazerd , geen mening meer. hoe kan het ook anders met onze zgn publieke vrije media, waar je alleen mag zien en horen wat zij bepalen ,walgelijk gewoon!! vrouwe justitia doet vrolijk mee,vrije meningsuiting heet nu populisme of racisme en vraagt om veroordeling, alles wordt hiervoor uit de kast gehaald, burenruzie met een dode allochtoon tengevolge,,, natuurlijk uiting van rascisme! als je als jonge allochtoon, door de politie word gesommeerd te stoppen en je rijdt toch door met als gevolg een dode jonge nederlandse vrouw , dan wordt je vrijgesproken. ik vraag me weleens af, wanneer deze ommekeer totstand is gekomen en wie daar achter zit , het kan toch niet zo zijn dat er in afgelopen 30 jaar geen enkele politicus dit gemerkt heeft, liks of rechts maakt hier in dit land niets meer uit, altijd weer dezelfde grijze reut, met als resultaat,de bevolking betaald de rekening,al onze politici zijn alleen maar bezig met zichzelf en niet met hun land. bvb,europese regelgeving zorgt ervoor dat onze landbouw en visserij om zeep wordt geholpen ( eerste levensbehoefte !)wat doen ze eraan? niets! we laten nog een polder onderlopen! middenstand en horeca wordt door gemeentelijk links getreiter constant lastig gevallen, een kist tomaten voor je deur? boete! 2 minuten te lang open na sluitingstijd? vlg week 2 uur eerder dicht! staand een biertje drinken? boete!! 10km te hard gereden? 100 euro boete! wat doet de politiek ? niets! ik kan zo nog uren doorgaan, beste lezer. oplossing? natuurlijk is die er! 2 jaar lang realpolitiek. nederland genereert genoeg geld om alles in eigen land te bekostigen,maar onze politieke elite ,ijverig om zichzelf te profileren, subsidieert de halve wereld,laat banken ongelimiteerd hun hebzucht naijveren,privatiseert nationale bedrijven etc dit alles met catastrofale gevolgen. deze miljarden kostende waanzin duurt al 30 jaar en wordt elk jaar groter. pvda, vvd cda sp het maakt niet uit, ze spelen allen dit macabere spelletje mee.ondertussen worden we met smoesjes zoet gehouden totdat de bom echt barst,dan is er geen willem v oranje die ons komt helpen ( zijn nazaten zitten dan al aan de andre kant van de wereld zoals gewoonlijk) nee lezer, dan moeten we hetzelf opknappen. onze politieke elite? aruba heeft nederlandse stadsrechten , heerlijk zo,n eilandje , leuke bungalow aan ,t strand. wie doet je wat,toch?

  2. wat jij al maanden roept weten sommige van ons al jaren, je kunt geen eenheid maken van zoveel nationaliteiten, mar zolang het meerendeel v onze bevolking blijft kijken naar .. ik hou van holland . dan weet je dat er niets gaat veranderen sorry voor jou en ook voor mij,, slapeloze nachten zijn ons deel, zij die ons belazeren hebben geen enkele moeite om slaap te vatten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.