Burka

Hayat Boumedienne, het sexy vriendinnetje van de supermarkt gijzelnemer Amedy Coulibaly, kon ongetwijfeld gemakkelijk- en met gebruikmaking van een nikab, burka of capuchon, naar elders verdwijnen.
Onze vrije- en open westerse samenleving is niet gegrondvest op enige fundamentalistische godsdienst.
Het principiële kenmerk van fundamentalisme is immers een nadrukkelijke, godsdienstige onverdraagzaamheid ten opzichte van andersdenkenden!
Toen en nu zaaiden en zaaien fundamentalisten dood en verderf onder andersdenkenden.
De gevolgen daarvan zien we overal ter wereld en helaas ook in ons eigen
land: kijk bijvoorbeeld maar naar die, tijdelijk hier verblijvende- en ook nog eens dwaze, “stennis makende”, sex-rabbijn Eliezer Berland.
Vanwege die kenmerkende onverdraagzaamheid hoort er voor fundamentalisten, van welke godsdienst dan ook eigenlijk in een open, westerse samenleving helemaal geen plaats te zijn, omdat zij daar juist een bedreiging voor vormen. Immers, juist zij geven keer op keer, met die, zo kenmerkende, onverdraagzaamheid, de aanzet tot dood en verderf onder andersdenkenden!

De recente gebeurtenissen tonen ook aan, dat gezichtsbedekkende kleding in landen, waar een identificatieplicht geldt op de openbare weg en in openbare gebouwen, wettelijk moet worden verboden. Dat moet niet alleen gelden voor godsdienstige uitingen, maar dan ook voor openbare travestie, want dat is, evenals de capuchon, ook identiteit versluierend. Zelfs een capuchon wordt tegenwoordig steeds minder gebruikt als beschermer tegen slecht weer, maar voornamelijk als identiteit-afschermer. Acceptatie van nikab’s, burka’s is, met de regelmatige terugkeer van gehersenspoelde- en dood en verderf zaaiende, jihadisten, voor onze open samenleving veel te riskant.
Temeer, omdat onze eigen overheid ons zeer recentelijk nog nadrukkelijk vroeg, om goed om ons heen te kijken, maar dan moet dat ook kunnen. Je hoeft helemaal geen volgeling van Wilders te zijn, om te begrijpen dat dan in onze samenleving, die wettelijke identificatieplicht ook door/voor iedereen(!) gehandhaafd moet worden: zowel door/voor alle autochtonen als door/voor alle allochtonen!

Please follow and like us:

2 thoughts on “De noodzakelijk geworden consequenties van de identificatieplicht

 1. Ik moet mijn vrijheid opgeven voor dit klotepak, moet me overal legitimeren, en als ik geen id kaart heb gebeurt met mij weet ik veel wat. dit gaat te ver voor mij als burger, geen algemene id plicht, hadden ze maar in de tachtier jaren moeten luisteren naar het volk, deze kut politici, en niet nu met USA regeltjes komen en iedereen laten bloeden voor het geen wat ZEKER NIET WAS GEBEURD ALS ONZE “GASTARBEIDERS” NA GENOEG GELD VERDIEND TE HEBBEN LEKKER NAAR HUN EIGEN LAND TERUGGINGEN, en niet gezinshereniging en wat allemaal betaald kregen enz enz.

  We hebben alle kunnen zien wat er fout gegaan is, alleen onze imbeciele politici die alles lieten lopen en te zeer bezig waren met hun eigen zakken te vullen op onze kosten hebben dit niet willen zien, en kijk wat we nu hebben, het is te laat, dit kan nooit meer terug gedraaid worden, er is een manier en die gaat onherroepelijk komen en dat is een BURGEROORLOG, we worden gedwongen met dit klotepak van overal ter wereld samen te leven ook al passen deze minderwaardige levensvormen niet in onze samenleving.
  Een goed voorbeeld is Jugoslavien, hier moesten de mensen met elkaar samenwonen en elkaar LIEF hebben op kommando van de staat, toen TITO weg was begon het met de wraak en we konden alle zien wat daar gebeurd is en geloof me, dat gaat in Europa ook gebeuren, we moeten onze buren mogen, we moeten met elkaar samenleven ook al wil dit niemand en op de dag dat het vuurtje begint is niks meer te stoppen.
  Hopelijk komt het gauw.

 2. Ach ja nog iets vergeten, als de Joden, Palestina met hulp van Frankrijk, England en de USA niet hadden gestolen, waren we nooit in deze situatie gekomen, waren er nooit terroristen geweest, tenminste niet zulke die onze vrijheid in ons land in gevaar brengen, dankjewel aan alle.

  Ach ja nog iets, ik ben niet rechts, ik haat alles wat met religie te maken heb en vind dat als er geen godsdienst bestond zouden we een hele leuke wereld hebben, hoeveel bloed is er niet in naam van welke god dan ook vergoten, nee liever atheist als domme christ.

  Want als er na de dood een paradijs op jullie wacht, waarom wachten?, pleeg lekker kolektiev zelfmoord en laat de mooie wereld aan ons over

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.