Laatst heeft de multiculturele linkse politieke orde een enorm slechte dag gehad omdat een politicus hun heilige ideologie durfde te bekritiseren. In feite deed hij meer dan bekritiseren, hij veroordeelde het onderwerp ‘multicultureel en inburgering’ als een totale mislukking, en dat werd tijd ook.
Echter heeft hij zich nogal lichtelijk uitgelaten over dit onderwerp. Dus staat u mij toe om wat toelichting te geven op het prachtige betoog van meneer Wilders;
Multicultureel zou een goede zaak zijn, als het zou zijn wat er word gesuggereerd door de linkse politieke partijen. En dat is een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig gerespecteerd zou worden en wederzijds verrijkt zou zijn – wat zou dat mooi kunnen zijn!

In de praktijk echter betekent dit dat iedereen zich moet richten op de islam. Het betekend dat iedereen rekening zou moeten maken over hoe de islam zou denken over dit- of dat aspect van het leven en dat anderen zich moeten schikken naar hun overtuiging. Nooit andersom, is je dat nooit opgevallen?

En dit is een probleem wat we hebben met een hele reeks van zeer positief klinkende woorden wat multiculturele woorden zijn geworden, zodat ze feitelijk heel anders gedefinieerd worden. Deze woorden hebben nu een suikerlaagje gekregen, maar de inhoudelijke vulling is van vergif.

Diversiteit bijvoorbeeld. Wie zou er niet verrijkt worden door diversiteit?
In de praktijk echter betekend het woord diversiteit dat iedereen rekening met houden met de islam. Het betekend dat iedereen zich bewust moet zijn over wat de islam zou kunnen denken over dit- of dat aspect van het leven en dat anderen zich moeten schikken naar hun overtuiging. Nooit andersom, is je dat nooit opgevallen?

Tolerantie is een ander woord met een rosse multiculturele gloed erover. Zelfs diegene die graag wentelen in de taal van de tolerantie zijn vaak degene die daarvan het minste bezitten. En dat betekend eigenlijk dat iedereen rekening met houden met de islam.
Het betekend dat iedereen rekening zou moeten houden hoe de islam zou kunnen denken over dit- of dat aspect van het leven en dat anderen zich moeten schikken naar hun overtuiging. Nooit andersom, is je dat nooit opgevallen?

Respect? Iedereen moet rekening houden met de islam. Samenhang van de gemeenschap? Daar is de islam weer. Bruggen bouwen en wederzijds begrip? Iedereen moet daarbij wel rekening houden met …. je weet wel. Cultureel bewustzijn? Hetzelfde laken en pak.

Wilt u trouwens een spoedcursus in cultureel bewustzijn? Hier komt het:
(trouwens; ik behoef geen subsidie om mijn idealen te verspreiden. dat kan je van stichting Aknarij niet zeggen. Die hebben net €37.976 subsidie gekregen van het stadsdeelbestuur van PvdA en GroenLinks, om Marokkaanse jongeren een cursus ’Straatrecht’ tips en trucs te geven. Dit om hoe ze agenten kunnen dwarszitten als ze eventueel in aanraking komen met politie of justitie. Voor andere, dringender zaken is geen geld beschikbaar, zoals ouderzorg. Maar voor Marokkaanse straatcriminelen is er wel een subsidiepotje beschikbaar. Maar ja, we moeten de boel bij elkaar houden hè)

Maar goed; de spoedcursus in cultureel bewustzijn; Islam moet krijgen wat het eist en alle kritiek daarop is racisme. Dat is het. Méér cultureel bewust zal je nooit worden. Is dat niet geruststellend?

Het woord multi cultureel heeft alleen bestaansrecht door de Religie van de Vrede. Het woord werd uitgevonden om het dominante islam effect op te vangen omdat het zich weigert om ‘in-te burgeren’.
We hebben al jaren verschillende culturen broederlijk bij elkaar wonen hier in Nederland voordat die religie er kwam. Maar het is sinds toen dat we de definitie van bepaalde woorden moesten herzien om de onaangename waarheid te verbergen, en ons toegeeflijker te maken voor de onophoudelijke stroom van eisen en speciale behandelingen van de islam. Sommige mensen noemen het de ‘stealth-jihad’, In Engeland zie je al een mooi voorbeeld van de stiekem ingeslopen overheersing; kijk maar eens naar het voedsel in de supermarkt. Als je daar vlees eet is dat barbaars voedsel wat ze halal noemen, en daar word niet over gesproken. Het is overal – supermarkten, ziekenhuizen, scholen, snackbar, sportlocaties. Je komt er niet onderuit hoe hard je het ook mag proberen.
Halal is een garantie dat het dier, wat je eet, langzaam sterft met pijn en angst stikkend in het eigen bloed. Je moet ook niet verbaasd opkijken dat de marteling van beesten.
door de islam, net zo brutaal en walgelijk is zoals zij mensen behandelen.
Religieus slachten schend alle Europese wetten van dierenmishandeling maar we laten het toe omdat moslims (en joden) ons er toe dwingen ons te gedragen alsof we
nog in het Bronzen Tijdperk leven. Het effectief martelen van dieren omwille van hun primitieve bijgeloof.

We zien het ook steeds meer in Nederland. Als er bijvoorbeeld een internationaal congres word gehouden, dat het bedienend personeel alleen bestaat uit mannen, omdat het misschien provocerend kan werken voor de afgevaardigden uit de moslim wereld. En zelfs daar is het eten wat word geserveerd volkomen halal. En we vinden het als vanzelfsprekend dat de moderne westerse maatschappij zich steeds meer gaat onderwerpen aan de wil van de islam.

Tegenwoordig word de islam simpelweg door je strot heen geduwd.
En, hoe smaakt het? Smaakt het naar vrijheid en vrede..?

bron:PC

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.