Ben je Belg, Nederlander, Turk, Christen, Moslim PVVer, SPer etc. en Nederlandstalig en heb jij ook een, vooral chagrijnige mening, KLIK DAN HIER en mail hem naar ons, met eventuele interessante links en copyrightvrije foto’s.
Taalfouten ? Kromme zinnen? Dat kan ons niets schelen. Jouw boze mening telt,….Je moet het wel heeeuuuuulll erg bont maken willen wij je artikel niet plaatsen

Please follow and like us:

1 thought on “Deel uw boze mening.

  1. Oplossing: Ik ben een beetje kritisch ipv boos:

    Ik ben een beetje boos trekt een bepaald vooringenomen publiek aan en mist daardoor de mogelijkheid tot oplossing. De waarheid is veel genuanceerder als stikstofnorm of ander statistiek bewezen onderzoek wat zaken uitwijst: werkwijze zonder keerzijde!

    Impliciet sluit het zich slechts daarbij aan bij huidige afkeer van ieder commentaar. Bovenstaande lijst zal zijn doel niet treffen.

    “Beetje” zou de enige aanleiding zijn om de aandacht te trekken van onze subsidieverslaafde idyllisch hypocriete Elite, dit woord zou genoeg moeten zijn voor hen om te ontdekken dat subsidie dictatuur is (je bent een dief van je eigen portemonnee als je het niet terugpakt…)

    Daar geloof ik niets van, mijn hoop is op hun kleuters die begrijpen dat geen enkele blokkentoren oneindig hoog kan zijn en dat hun vvd pa slechts hersendood vlees was of zo hypocriet dat hij dacht het verschil te maken via dergelijke websites.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.