Met censuur en misleiding proberen de “Big tech” en “main stream media” bedrijven te voorkomen dat we een “andere waarheid” (Het echte nieuws) ontdekken. En proberen zij de uitrol van een nieuwe totalitaire samenleving te verbergen. Heb je ook gecensureerd materiaal? Stuur het dan op naar redactie@ikbeneenbeetjeboos.nl of plak in het contactformulier.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Bent u de Censuur en misleiding zat?

 1. Oplossing: Ik ben een beetje kritisch ipv boos:

  Ik ben een beetje boos trekt een bepaald vooringenomen publiek aan en mist daardoor de mogelijkheid tot oplossing. De waarheid is veel genuanceerder als stikstofnorm of ander statistiek bewezen onderzoek wat zaken uitwijst: werkwijze zonder keerzijde!

  Impliciet sluit het zich slechts daarbij aan bij huidige afkeer van ieder commentaar. Bovenstaande lijst zal zijn doel niet treffen.

  “Beetje” zou de enige aanleiding zijn om de aandacht te trekken van onze subsidieverslaafde idyllisch hypocriete Elite, dit woord zou genoeg moeten zijn voor hen om te ontdekken dat subsidie dictatuur is (je bent een dief van je eigen portemonnee als je het niet terugpakt…)

  Daar geloof ik niets van, mijn hoop is op hun kleuters die begrijpen dat geen enkele blokkentoren oneindig hoog kan zijn en dat hun vvd pa slechts hersendood vlees was of zo hypocriet dat hij dacht het verschil te maken via dergelijke websites.

 2. jullie zijn allemaal echt kanker sukkels jonge ongelovelijk

  als je deze onzin gelooft geloof je niet alleen dat je wordt voorgelogen, je gelooft ook dat iedereen die aan de vaccins werkt, alle docters, (56000), en iedere ambtenaar die ook maar iets heeft te maken met de vaccins allemaal liegen. Waarom zouden ze dat doen? is gwn kk onzin is ook gwn nog niemand overleden aan die vaccins dus houd je bek gewoon.

  btw ik zou rutte pijpen voor een vaccin kan ik weer de kroeg in

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *