Draaideurcriminelen

Opnieuw besmeurden een aantal hebzuchtige, grote banken zichzelf helemaal vrijwillig.
Dat krijg je, als je geen moraal hebt en verblind raakt door de arrogantie van de macht!
Deze keer gaat het om een immense valutafraude met miljarden aan boetes.
Dit voorval toont opnieuw aan dat gewetenloze bankiers en/of verzekeraars zichzelf- en in alle vrijheid hebben verlaagd tot ordinaire draaideurcriminelen in driedelig kostuum met krijtstreep!

Het valt ook nu weer op, dat in onze eigen, zogenaamde “rechtsstaat”, ondanks absurd grote, bancaire malversaties en 7,4 miljoen verkochte woekerpolissen, er nog steeds geen bankier en/of verzekeraar voor de rechter werd gedaagd.
Ook ons kabinet, dat ten aanzien van dit tuig “ziende blind- en horende doof” is, hult zich nog steeds huichelachtig in een daverende stilte!

Op grond daarvan en de enorme afkoopregelingen die daarvoor opnieuw werden getroffen, kunnen we opnieuw concluderen, dat in onze “bananenrepubliek” de klassenjustitie onverkort hoogtij viert.
Daarom zijn er ook voortdurend Nederlandse banken bij betrokken en dat komt, omdat bankiers en verzekeraars hier nog steeds van de overheid geen strobreed in de weg gelegd krijgen.
De veronderstelling is daarom gerechtvaardigd, dat ook bankiers en verzekeraars in ons(!) land meer macht hebben dan onze overheid: dat zijn ze niet waard en dat is voor ons levensgevaarlijk!

1 thought on “Draaideurcriminelen

  1. “Roerend met de schrijver eens.” zou ik mee willen beginnen. Daarnaast zou ik graag nog de aanvulling willen maken dat ook hier de overheid zich als een papieren tijger opstelt. Net als bij de uitbuiting van de burger door de EU, is ook hier de enige reactie loze woorden. De enige die wel hard aan worden gepakt zijn de groepen waarvan de laffe overheid zeker is dat ze hen kunnen hebben zoals de chronisch zieken en de bejaarden. Ook de mensen die hard werken en vaak geen tijd hebben de ruiten op het binnenhof in te gooien zijn de klos. Wat het pas echt diep triest maakt is de reactie van sommige mensen zoals: “ach, het is overal wat.” of “Nou, zo slecht is het in Nederland toch niet?” Zelfs “Gemiddeld een 6-je is ook een voldoende” heb ik wel eens gelezen. En dat is precies waar dit kabinet aan voldoet; een 6 voor lef, een 6 voor zorg en een 6 voor eerlijkheid. Samen dus het totaal van 666 en dat is precies waar dit kabinet 100% aan voldoet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.