Zelfs met de duurzame energie, waarvoor we al te lang extra moeten betalen, worden we voortdurend grotelijks beduveld.
Het begint met dit – “lachertje van de week” – al met de dubbele belasting: dus óók 21% BTW over ruim 50% Energiebelasting, nèt zoals dat al vele tientallen jaren gebeurt bij de brandstof-, de alcohol- en de tabaksaccijnzen.

Nu blijkt een nieuwe, academisch ondoordachte, of misschien wel bewust “gekochte”(!) subsidieregeling er verantwoordelijk voor te zijn, dat veel kostbare windmolens, die nog lang niet aan vervanging toe zijn en nog zeker 20 jaar mee kunnen, daarbij vrijwel net zoveel energie producerend als nieuwe-, vanwege een idiote vervangingssubsidie, voor nieuw exemplaren gaan worden gesloopt. Dat doen ze, terwijl er nog steeds geen, volledig rendabele, windmolen op de markt is. Kortom, die lelijke windmolens zijn slechts dankzij de – door ONS betaalde – subsidie rendabel: dus ze zijn, zònder subsidie, helemaal NIET rendabel!
Desondanks gaan Haagse idioten de voortijdige vervanging van die dingen – opnieuw voor ONZE rekening – subsidiëren: dat is wanbeleid van zieke geesten!
Den Haag noemt dat duurzaam, terwijl het feitelijk de zoveelste, enorme Haagse kapitaalverspilling is in een tijd, waarin ieder mens binnen dit waanzinnige, doorgedraaide, fiscale beleid tot op het bot wordt “uitgebeend en/of “als een citroen” wordt uitgeknepen!
Dat gebeurt allemaal door een doorgedraaide overheid, die zèlf helemaal geen vat meer heeft op haar eigen, doorgedraaide organisatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.