Ik denk dat we in een maatschappij leven van lafaards.

Daarbij refereer ik aan de demonstratie door onze moslim gemeenschap die openlijk hun sympathie betuigd tegen een terreurorganisatie
(hamas) en daarbij hakenkruizen en de Hitlergroet gebruiken om hun standpunt kracht bij te zetten.

Het is algemeen bekent dat de Islam de totale vernietiging wil van de joodse staat Israël, dit staat immers beschreven in het heilige boek.
Dit is de morele en opgedrongen plicht van elke moslim, net zoals de ramadan. Hier in ons land betuigen moslims openlijk steun aan de Hamas en gebruikt hakenkruizen om hun betoog kracht bij te zetten. En niemand die hier ingrijpt. Geen instantie, overheidsinstelling, krant of nieuwszender die dit openlijk bekritiseerd. Sterker nog; als de gewone burger dit wil ‘aankaarten’ via de sociale media, nieuwsgroepen, fora e.d. wordt dit gecensureerd door moderatieteams.

Niet alleen de bevolking, die hun ongeruste mening willen uitdragen zijn slachtoffer van deze censuur. TV, kranten en internetjournalistiek censureren zichzelf routinematig vandaag de dag op een manier die een paar decennia geleden ondenkbaar zou zijn geweest.
Niet omdat ze aanstootgevend willen geven, zoals ze zelf beweren, maar omdat ze bang zijn voor allochtonenverzet en geweld. Ze zijn er niet alleen bang voor, ze zijn zelfs bang om het toe te geven. Want het zou wel eens beledigend en discriminerend kunnen overkomen. Want we nemen het als vanzelfsprekend, dat als je de verkeerde dingen zegt over allochtonen, dat je wordt uitgemaakt voor racist of extremist.

Maar, als de media de ‘vrijheid van meningsuiting’ niet durft te verdedigen, waar is de media dan goed voor? Wie gaat het dan verdedigen, en wie heeft de middelen om het te verdedigen?
Ik heb sympathie voor elke nieuws editor / journalist maar als je een nationale nieuwszender vertegenwoordigd of een groot landelijk dagblad dan heb je een verantwoordelijkheid om op te staan en een statement te maken. Het is mèèr dan een baan. Het zijn de poortwachters voor onze ‘vrijheid van meningsuiting’ en onze vrije nieuwsinformatie. Jullie taak is het om de waarheid, met alle relevante informatie, te melden.
Nauwkeurig en zonder vrees! En als je dat niet kunt doen, of te bang bent om dat te doen, dan heb je de verkeerde baan, want je bent dan duidelijk niet gekwalificeerd voor dit, en door je lafheid breng jij daardoor juist echte schade toe aan deze vrije westerse maatschappij.
Als je een greintje integriteit zou bezitten zou je een veilig schuiladres moeten zoeken waar je geen bedreigingen ontvangt, en geef dan gelijk die baan aan iemand die wel de ruggengraat bezit om deze naar een behoorlijke manier uit te voeren.

Maar hetgeen waar ik het meeste last van heb, is niet het slijmerige opportunisme of de doodsbedreigingen, of zelfs het feit dat de media toegeeft aan een islamitische regelgeving, maar dat er zo weinig publieke verontwaardiging over is.

We gaan er vanuit dat wij niet kunnen verwachten dat moslims zich kunnen beheersen als wij maatregelen treffen tegen hun ongewenst gedrag tegen joden een homo- seksuelen. De demonstraties vergezeld van een Hitlergroet en hakenkruizen, en als ze gewelddadig worden dat het wellicht onze schuld is omdat wij hen daartoe provoceren. We gaan er vanuit dat er geweld komt, en dan moffelen we op een slimme manier alle aandacht weg voordat het gebeurt. We bepreken de nieuwsberichten, houden details achter, censureren signalen uit de samenleving en durven het niet over Marokkanen te hebben en noemen ze liever Noord Afrikanen.

Niet omdat we ons zo graag liberaal of progressief voordoen, maar omdat we hypocrieten en lafaards zijn.

We kleden onze lafheid in mooie woorden zoals tolerantie en respect, en juichen hiermee ons zelf toe als klappende circuszeehonden voor onze verlichte normen en waarden, maar we weten allemaal wat het werkelijk is omdat we het gewoon kunnen ruiken; het (angst) stinkt heel erg.

De islam is slechts een onderdeel van onze samenleving geweest voor een paar decennia, en alles wat we vandaag de dag denken en zeggen wordt afgewogen tegen een mogelijke dreiging van geweld, zelfs tot het orde roepen van demonstranten. Dat is een definitie van terrorisme.
Dat is vrijhedelijke terrorisme, en op een schaamteloze en schandelijke manier geven we hier aan toe.
We betuttelen moslims door ze een minderheidsstatus te geven. We behandelen hen alsof ze kwetsbaar en minder beschaafd zijn, en vallen we iedereen aan die dit tegenspreekt als een racist.

Wij zijn de 1e generatie die zich nooit haar vrijheid heeft moeten verdedigen. Dat zie je overduidelijk. Wij hebben geen waardering van waar hij vandaan komt en wat het kost. We kunnen heel goed zien dat er een belangrijk maatschappelijk goed word uitgehold onder onze neus, en we zijn gewoon te laf om het zelfs onze eigen medeplichtigheid te erkennen.
We hebben ons laten overhalen tot een destructieve zelfcensuur die de doodsteek is voor de vrijheid van meningsuiting, het levensbloed van onze samenleving. En we zorgen ervoor dat onze kinderen en kleinkinderen, degene waarvan wij zouden moeten houden, geboren gaan worden in een wereld die aanzienlijk minder vrijheden zal kennen zoals wij die nu hebben.

Onze kinderen betalen de prijs voor onze hypocrisie, oneerlijkheid en lafheid. Het gezegde ‘Je weet niet wat je hebt totdat je het kwijt bent’ gaan ze op een harde pijnlijke manier ervaren.

Om terug te komen op de demonstratie; ik schaam me diep als Nederlander. Honderdduizenden mensen hebben hun leven gegeven in strijd voor onze vrijheid en tegen het symbool wat in de afgelopen demonstratie werd meegedragen door Hamas sympathisanten. Er we horen helemaal niets uit Den Haag.
Helemaal niets!
Als dit voorval zo weinig indruk heeft gemaakt en als zo onbelangrijk en onbenullig word afgedaan dan kunnen we 4 en 5 mei ook wel afschaffen.

Niemand verwacht echter dat er wat tegen deze demonstranten zal worden gedaan omdat we wéten dat dit een gewelddadige religie is, ook al zijn we het niet toegestaan om dit te zeggen.
En we weten allemaal dat als Den Haag hier tegen gaat optreden zouden er wederom demonstraties en wellicht ook rellen ontstaan. En dit is de manier zoals het gaat vandaag de dag hier in Nederland en in de rest van de zogenaamde vrije wereld.

bron: P. Condell

1 thought on “Een Land Van Lafaards

  1. De grootste bekken hebben het voor het zeggen. De linkse media met grootverdieners als Nieuwkerk, Witteman en Pauw laten iedereen aan het woord als ze maar de zelfde linkse taal spreken als zij.
    Ook het journaal doet haar uiterste beste om de linkse idealen te verkondigen. Zodra je een andere mening bent toe gedaan zullen ze je geen enkele kans geven jouw mening te verkondigen.
    Menkey ik ben het met de strekking van je verhaal helemaal eens.
    Ik denk als er een zender komt of een krant waar de ongezouten mening van de gemiddelde Nederlander wordt verkondigd deze de meeste kijkers cg lezers zullen hebben.
    Bedankt voor jouw stuk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.