We zijn een achterlijk land.
De vijfde moslim colonne die begon in de jaren zestig toen de eerste Islamieten ons land in steeds grotere getale binnen kwamen krijgen steeds meer voor elkaar. Ons land krijgt steeds meer Moskeeën, Islamieten met kregen stemrecht, op receptie en andere aangelegenheden door de overheid georganiseerd wordt alleen nog halal voedsel en drank verstrekt, echte Nederlanders moeten dit ook maar eten, er is een grote lobby om van het Suikerfeest een nationale feestdag te maken, de openbare weg is vergeven van hoofddoekjes en boerka’s, moslims hoeven een vrouw geen hand te geven ook al is dit een vrouwelijke minister of een andere hoogwaardigheid bekleder, in de gemeenteraden en het parlement neemt het aantal allochtonen met 2 paspoorten schrikbarend toe, Nederlandse vrouwen worden op straat uitgescholden voor hoer, islamieten mogen hun paspoort houden als ze gevochten in Syrië en of Afghanistan. moest je als Hollandse jongen doen toen je tegen het fascisme in Spanje ging vechten 75 jaar terug dan raakte je je paspoort kwijt en werd je stateloos en had je geen enkel recht op een uitkering, Islamieten krijgen steeds hogere functie’s bij de overheid, burgemeester, wethouder, parlementslid, politie agent, directeur van instellingen, etc.
Het houd niet op.
Haat imams prediken de afschuwelijke religie waar zij voor staan.
Uitroeiing van de christenhonden.
Deze schandalige religie moet niet alleen in Nederland verboden worden maar wereldwijd.
Straks lopen onze dochters en kleindochters in een Bourka rond, krijgen ze geen onderwijs en zijn ze de slaaf van hun man.
Of ze worden in hun tent met een bomgordel op pad gestuurd om weer een vol terras met christenhonden op te blazen.
Het zal niet lang meer duren mede christenhonden of Nederland zal een streng Islamitische staat zijn geregeerd door Ayatolla’s die maar een ding willen, wereld wijde overheersing van de Islam.
Het is nog niet te laat om dat slappe zooitje in den Haag, in uw provincie en gemeente te overtuigen dat we deze vijfde colonne van het Islamitische gevaar te stoppen.
Geef die partijen die dit gevaar onderkennen uw steun.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.