Holland huis

Het nieuwe kabinet (inclusief de PVV) heeft nog geen enkele verbetering van het voormalig beleid van CDA/PvdA gerealiseerd!Integendeel wij zakken steeds verder in die enorme geldverslindende put!
Een paar voorbeelden:
1. De EU heeft ons nog meer miljarden gekost; bovendien heeft dit kabinet onze zeggenschap (democratie) nu geheel aan de EU verkwanseld.2. De tsunami van immigranten en asielzoekers is alleen toegenomen, ook al wordt beweerd van niet (doofpot), hetgeen ook miljarden extra betekent
3. De open grenzen heeft ons geen enkel voordeel opgeleverd, integendeel een 2e tsunami van illegalen en een escalatie van de criminaliteit!
4. De miljarden zinloze subsidies zijn niet gereduceerd, integendeel er is nog meer uitgegeven aan lonen van de groeiende lands- en EU bestuurders, aan subsidies die niet te traceren zijn, aan landen waarvan ieder normaal denkend mens weet dat dit geen enkel effect heeft en deze geen cent hiervan kunnen terugbetalen. Aan allerlei multi-culturele organisaties die dit geld in eigen zak hebben gestoken, etc. etc.
5. De bezuiningsplannen zijn alleen met miljarden toegenomen om de staatstekorten (veroorzaakt door dit wanbeleid) te kunnen dekken!
6. De pensioenfondsen kunnen de pensioenen niet meer uitbetalen, de AOW-leeftijd is verhoogd, de zorgkosten onbetaalbaar geworden, evenals de belastingen, energieprijzen, huren en levensmiddelen die nu op het hoogste punt staan!
En zo kan ik nog een dag doorgaan. Want dan spreek ik nog niet eens over de degeneratie van onze samenleving als gevolg van de criminele escalatie en de culturele terugval!
DE CONCLUSIE: Ons nieuwe kabinet heeft ons volk anno 2012 alleen dichter naar de rand van de afgrond geholpen!

2 thoughts on “Een resume van wat ons nieuwe kabinet anno 2010 heeft bereikt:

  1. Aansluitend op de stijgende zorgkosten: ik lees net dat dat zorgverzekeraars verplicht zijn de CHRISTELIJKE THERAPIE te vergoeden om van homoseksualiteit af te komen!
    Door dit soort achterlijke therapieën zijn die zorgkosten dus zo hoog! (Terwijl bijv. de broodnodige fysiotherapie niet meer in het basispakket zit; deze torenhoge kosten moeten we nu zelf betalen of je hele leven met pijn lopen!)
    Stelletje aardprimaten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.