Ze zijn helemaal van de pot gerukt in Brussel width=
Stel je eens voor, dat jij voor je buren een pad in jouw tuin aanlegt, betegelt en onderhoudt, waardoor je buurman weer naar de bakker en kruidenier kan.
Een buitengewoon vriendelijke en sociale zaak zou ik zeggen.
Als dank voor je burendienst moet je van de burgermeester ter compensatie van het natuurverlies door het betegelen van een paar grassprietjes je dakkapel van je huis slopen.
Krankzinnig toch?
Nou in Europa is dat heel gewoon.
Bagger de Westerschelde uit, zodat Antwerpen weer toegankelijk is voor grote zeeschepen en vervolgens moet je als dank van de Europese commissie onder leiding van Potocnik, 300 hectare grond ontpolderen ter compensatie voor het natuurverlies ???????????
Die imbecielen in Brussel die ons Nederland op het moment al tientallen miljarden kosten vinden dat zeker nog niet genoeg. Nou ik wel.
Geen ontpoldering van de Hedwige polder en ook geen alternatief bij Vlissingen!!
Zijn die half gare idioten in Brussel nou helemaal van de pot gerukt.

Wat moeten we met de Europese Commissie

 • Doen wat ze zeggen. (29%, 2 Stemmen)
 • Van de pot rukken natuuuurlijk. (71%, 5 Stemmen)

Total Voters: 7

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

8 thoughts on “Geen ontpoldering van de Hedwigepolder

 1. Hoezo ontpolderen ? Dat is m.i. de kolder ten top. Een vruchtbaar gebied onder water zetten terwijl de behoefte aan voedsel in de wereld door overbevolking e.d. alleen maar toe zal nemen is krankzinnig ongeacht de door welke verblinde dwaas gezette handteking onder e.o.a. flutovereenkomst dan ook. Antwerpen moet een diepere toegang tt de haven hebben dus zetten wij een mooie ploder onder water. Hoe geschift moet je als dicht bevolkt land zijn om zoiets te doen ??
  Ook in deze maakt de EU, mede door ons kruiperig gedrag voor deze corrute moloch, meer kapot dan ons lief is…………..

 2. dat een deel van de wereldbevolking honger heeft lgt niet aan de heoeveelheid landbouwgrond. Die is er genoeg, echter er zitten idiote mechinismen die voedselproductie tegenhouden. Zoals gesubsidieerde export vanuit de EU, die veel lokale landbouwers van de importlanden bankroet drijft.
  Ontpolderen van de Hedwigpolder is een onderdeel van een groter plan, waarover Nederland een vedrag heeft ondertekend. Nu erop terugkomen , leidt tot financiele problemen voor de Belgie. Dat kan je als buren niet maken

 3. Niet ontpolderen?Prima dan kan België via het Europese Hof een forse schadeclaim indienen.Nederland moet gewoon zijn afspraken nakomen,waar zijn afspraken anders voor niet waar.

 4. Als we de Hedwige polder onder laten lopen dan hebben we weer 3 km2 minder om economische vluchtelingen onder te brengen.
  Dus daar om ben ik er absoluut op tegen om Nederland te verkleinen van 41528 km2 naar 41525 km2.
  Buiten nog dat daar een paar zeer zeldzame en bedreigde dieren leven die door deze onderwater zetting onherroepelijk uit onze samenleving zullen verdwijnen.
  En dat moet de Partij voor de Dieren van Marjanne Thieme natuurlijk heel erg aanspreken.
  De Hedwige polder is nl een plek waar nog de zeer zeldzame met uitroeiing bedreigde echte Nederlanders wonen.
  Oer-Hollanders die van oudsher de strijd met het water zijn aan gegaan en hebben gewonnen.
  Zich in het zweet hebben gewerkt in hun strijd met de zee.
  Dit heeft mensenlevens gekost, maar dat heeft deze stoere Hollanders er niet van weerhouden om door te blijven gaan om polder na polder droog te leggen.
  Het zou dus van de te gekke zijn dat al deze mensenlevens voor niets zijn geweest.
  Om deze 2 redenen ben ik dus tegen het onder water laten lopen van de Hedwigepolder.
  Rutte laat ze het lekker uitzoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.