Den Haag en Brussel belasten al je transacties met 21% . Bovendien wordt je inkomen met 50 % af geroomd. En nu blijkt dat je centen ook op de bank niet meer veilig zijn voor de natte Eurodroom van Brussel en haar “corporate en bancaire”vriendjes.
Wellicht is het nu beter je af te keren van de de “main stream economy”.

Zoek het lokaal, klein en contant. Produceer, vermarkt en consumeer in de eigen buurt of wijk. Met een dikke middelvinger naar de Haagse en Brusselse maffia.
BTW-vrij huren van spullen en diensten in de eigen wijk. Huur een Hogedrukreiniger twee straten verderop voor een tientje per dag. Of huur een tuinman of chauffeur in voor € 7,- per uur. Je weet niet half wat er dichtbij door particulieren aan spullen en diensten te huur wordt aangeboden. Doe weer gewoon zaken met je buurtgenoten. Op internet zijn diverse websites die het u mogelijk maken de spullen en diensten in de eigen wijk te huren of te verhuren. Een daarvan is hurenvanburen.nl. Deze site biedt iedereen de mogelijkheid om gratis voor hun diensten en spullen adverteren in de eigen wijk of buurt.

“Fuck you, Den Haag en Brussel” we gaan onze eigen broek wel ophouden. Jullie de digitale wereld, wij de analoge.

Please follow and like us:

1 thought on “Fuck You Den Haag! Jullie de digitale wereld en wij de analoge

  1. Een goed advies om het allemaal wat dichterbij huis te gaan zoeken. Misschien een idee om de eitjes van onze scharrelkippen om te wisselen tegen ander voedsel of iets dergelijks. Terug naar de oorsprong, terug naar de oeroude vorm van zaken doen; de ruilhandel. Inderdaad “Fuck you, Den Haag en Brussel”.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.