Fosiel

Weet je op wie ik altijd boos was? Op Frits Spits, je weet wel die betweter van Radio 2. Deze meneer presenteert al jaren lang op ergerlijke wijze tussen de middag zijn radio programma. De man is oud en versleten en denkt dat hij nog steeds verstand heeft van de hedendaagse muziek waar hij al brallend ons zijn mening opdringt. Ook doet hij regelmatig interviews in zijn programma. En hij hoort zich zelf zo verschrikkelijk graag praten dat hij altijd aan het woord is en degene die geinterviewd wordt nauwelijks aan het woord komt en als dat dan wel lukt onbeschoft onderbroken wordt. Iemand uit laten praten daar heeft deze vreselijke man nog nooit van gehoord. Ook dringt hij niet alleen ons zijn mening over de hedendaagse muziek op, maar ook dringt hij ons over alles zijn mening op. Het is een enorme Narcist die zich zelf geweldig vindt en graag hoort praten. Maar nu ben ik niet meer boos want, ja het klonk als muziek in mijn oren, het gaat aan het eind van het jaar gebeuren, deze vreselijke man verdwijnt van de Radio. Hij gaat eindelijk met pensioen, hij zout op en laat ons met rust. Wat heerlijk, dan kunnen we eindelijk weer tussen de middag rustig naar Radio 2 luisteren. Dan kunnen we ons nooit meer aan die fossiel FRITS SPITS ergeren. Joepie.!

Please follow and like us:

2 thoughts on “We hoeven ons straks nooit meer aan die fossiel FRITS SPITS te ergeren. Joepie.!

  1. Ik wordt altijd ziek van die “tweespraak” wat 9 van de 10 keer gewoon totaal niet grappig is… Die huilie nieuwslezer mag ook wel weg, het lijkt net of die man continu zit te huilen… Maar wie ben ik? :Worry:

  2. Nou nou, iets minder aso mag ook wel hoor.
    Barstens jaloers en niks anders. Met Frits Spits is niks mis. Altijd een aardige DJ op radio geweest. Smerig om zo met modder te gooien waar geen enkele reden voor is en nergens op slaat.
    U moet zich diep schamen.
    U zelf, bent geen knip voor de neus waard.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.