Gekleurde mensen noemen mij Kaaskop, Blank, of Wit. Dat vind ik best zo lang ze maar voor zich zelf zorgen.
Ze zeggen ook dat ik discrimineer. Dat moeten ze zelf weten.
Het interesseert mij geen reet wat die gekleurde mensen als mevrouw Simons, meneer Akwasi, wiens voorouders slavenhandelaren zijn geweest, waar je deze oproerkraaier nooit over hoort, over mij, ons denken.
Het is het beste als zij eens de hand in eigen boezem steken. Proberen zich aan te passen aan het land dat hun liefdevol heeft opgenomen. Waar ze alles krijgen waar ze volgens onze normen en waarden recht op hebben. Zorg, onderdak, geld, enz.
Ze hoeven hier alleen maar zich zelf te gedragen. Zich aanpassen aan onze normen en waarden.

De huidige generatie Kaaskoppen hebben geen enkele schuld aan het slavernij verleden van onze voorouders. Ik voel mij dan ook helemaal niet schuldig aan wat er toen is gebeurd.
En ik zal dan ook nooit, en ik herhaal nooit, mijn verontschuldigingen aan het stelletje gekleurde oproerkraaiers aanbieden.
En ik zal ook nooit accepteren dat onze regering dit zal doen. Zijn jullie gekleurde medemensen nu helemaal besodemietert.
Ga werken, help ons land en je jezelf aan een mooie welvarende toekomst.

Ik weet zeker als je ons Kaaskoppen onze gang laat gaan we, van een failliet land als Suriname, een welvarend land ,dat jullie na de onafhankelijkheid naar de kloten hebben geholpen, weer een welvarend land van kunnen maken.
Maar dat willen jullie niet want dan moeten jullie gekleurde mensen gaan werken en dat hebben jullie op een enkele uitzondering na nog nooit gedaan.

Goed ikbeneenbeetjeboos over al dat gezeik van jullie ettertjes die hier niet thuis horen.
Voor mij mogen jullie allemaal oprotten naar het land waar jullie thuis horen.
Met uitzondering van de goedwillende mensen onder jullie en die zijn er legio.

Die zijn inderdaad een verrijking voor ons land.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.