De berichtgeving van de NPO en de landelijke kranten is er op gericht, met betrekking tot de “Corona pandemie”, om zoveel mogelijk angst te zaaien. Als voorbeeld noem ik het NPO Journaal van vandaag (20 juli) van 17:00 uur.
Het journaal had een lengte van 3:50 minuten. En in die 3:50 minuten viel het woord “Corona” 12 keer en 1 keer viel het woord Covid-19. Dat wil zeggen elke 18 seconden “CORONA” .`
Arme mensen die alleen naar de NPO kijken. Angst, angst, angst is het handelsmerk van onze overheid en de gecorrumpeerde “main stream media”. Voor een ieder die zich goed wil laten informeren adviseer ik zo nu en dan even naar de volgende site te gaan https://www.worldometers.info/coronavirus/ om daar alle statistieken over Corona te checken.
Zodra je bijvoorbeeld hoort op de NPO dat Afrika zwaar wordt getroffen door het Coronavirus dan kan je dat zelf controleren of dat ook echt zo is. Daarbij kijk ik alleen naar het enige beetje betrouwbare? gegeven en dat zijn de doden per miljoen inwoners.

Overigens ik heb vandaag met veel tegenzin voor het eerst een mondkapje op een open veerboot opgedaan.
Dat viel eigenlijk best wel mee. Behalve dat ik er belachelijk uitzag heb ik het niet zo benauwd gehad zoals velen mij hadden gezegd.
Wees op u hoede. U wordt belazerd

Please follow and like us:

2 thoughts on “NPO Nieuws: Corona, Corona, Corona, Corona, Corona, Corona, Corona, Corona, Corona, Corona…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.