Ik reageer gewoon onder mijn eigen echte naam waar ik trots op ben. Wil HEEL graag met iedereen de discussie aangaan over wat voor een tijd waarin we leven. Wat bedoel ik hiermee:

LET OP: werk zelf bij een groot energiebedrijf en ik ben er van overtuigd dat we met zijn alle de rekening betalen voor buitensporig gedrag van hebbers. “Mensen”die in een zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk euro’s op hun eigen privé rekening proberen te krijgen. Eigenlijk niets mis mee , willen we allemaal. Toch? Alleen jammer dat het op dat niveau zo makkelijk gaat. Een bestuurder die al of niet alleen een bedrijf bijna aan de afgrond brengt en vervolgens met een gouden handdruk van enige miljoenen wordt weggestuurd(ik wou dat mij dit overkwam) als beloning voor de wanprestatie. Dagelijkse kost en als je het maar vaak genoeg leest, hoort of meemaakt ga je er uiteindelijk nog in geloven dat het zo hoort.
Dat dit normaal is.
Jammer , deze “topmannen”(wat een AFSCHUWELIJK woord) zou ik gaarne een minimaal 10 jaar eigen ondernemerschap willen toewensen.
Deze figuren hebben echt nog nooit voor zichzelf gewerkt, en ieder dubbeltje (sorry beetje ouderwets) hoeven omdraaien. Graaien , graaien ,graaien gooi ze wat mij betreft voor de haaien, hebben die ook wat.

Wat moet er gebeuren met megalomane klootzakken van grote kutbedrijven (GKB) die het hebben verkloot.

  • Benoemen tot burgemeester! Net zoals de mislukkelingen in de politiek. (14%, 1 Stemmen)
  • Al hun geld afpakken zoals dat bij echte ondernemers gebeurt en voor de rest van hun leven een BKR notering geven. (86%, 6 Stemmen)

Total Voters: 7

Loading ... Loading ...

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.