Groene criminelen ? width=
Als je lid bent van een criminele organisatie dan ben je strafbaar.
Als je als organisatie spoorlijnen saboteert en dat soort dingen dan ben je volgens mij een criminele organisatie.
Bovenstaand is helemaal van toepassing op Greenpeace, een organisatie die toen het werd opgericht, zich richtte op het redden van zeehondjes. Een fantastisch streven waar ik helemaal achter sta. Alleen is Greenpeace nu helemaal doorgeslagen en verworden tot de criminele organisatie die het nu is. Het is dan ook onbegrijpelijk dat bijvoorbeeld een loterij als de Postcode loterij deze criminele club dat Greenpeace is geworden, financieel ondersteund.

De Postcode loterij moet daar onmiddellijk mee stoppen en als zij dat niet doen dan moeten de Nederlandse gokkers onmiddellijk stoppen met het meespelen in de Postcode loterij.
Het wordt tijd dat justitie en overheid Greenpeace gaan ingrijpen en het hoofdkantoor in Nederland laten sluiten en de medewerkers laat arresteren. Want deze asociale club brengt Nederlandse burgers in levensgevaar en schaden het aanzien van ons land met hun achterlijke werkmethoden.

Greenpeace is verworden tot een criminele organisatie.

 • Ja volgens mij wel. Ze zijn inmiddels heeeulemaal van de pot gerukt. (50%, 5 Stemmen)
 • Nee, Als je wat wilt bereiken moet je wetten overtreden (50%, 5 Stemmen)

Total Voters: 10

Loading ... Loading ...

5 thoughts on “Greenpeace is een criminele organisatie

 1. Als je het legale kwaad wilt bestrijden heb je soms geen andere keuze dan illegale methoden te gebruiken. Ik zou er bv geen bezwaar tegen hebben als walvisvaarders getorpedeerd werden.

  En baliganger, als je het niet eens bent met een mening antwoord dan met argumenten en geen gezeur over taalfouten. En onthoud je ook van denigrerende opmerkingen over een ander.

 2. Greenpeace begon goed en dat heb ik jarenlang financieel gesteund. Ik ben er mee gestopt op het moment, dat deze club niet meer in staat was om onderscheid te maken tussen legaal en illegaal.
  Het laatste lijkt steeds meer haar voorkeur te hebben en daarmee verliest ze steeds meer maatschappelijk draagvlak!

 3. He analfabeet heb je de krant gelezen over Greenpeace.
  Dan is mijn stukje nog gematigd.
  De VVD en PVV vinden gewoon dat Greenpeace aangepakt moet worden en dat de subsidie voor deze criminele organisatie die Greenpeace is gestopt moet worden als ze niet snel alleen maar zeehondjes gaan redden.

 4. Anoniempje,
  Misschien ben je niet zo intelligent of heb je op school bij de nederlandse les niet zo goed opgelet.
  Want ik weet het niet maar je kennis van de nederlandse grammatica is bedroevend.
  Ik vind is met een d en niet met dt, Blijven is met een v en niet met een F, Goed is met een D en niet met een T.
  Je ziet, je hebt nog een hoop te leren, volgens mij kom je net van de kleuterschool.

 5. Prima clubje. Ik vindt dat ze lekker hier moeten blijfen. Want ze doen goet werk. En soms moet je de grenzen van de wet opzoeken. Wie moet er anders voor de natuur opkomen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.