Raampjes

Stel.., je koopt een nieuwe BMW. Natuuuurlijk weer duurder dan de vorige met allerlei gadgets, waar je eigenlijk niks aan hebt.
Het gaat er toch alleen om dat die auto je van A naar B brengt?
Maar alaah, het is leuk al die snufjes en je kan je vrienden er de ogen mee uitsteken.
Maar om je echt de indruk te geven dat je iets nieuws en bijzonders hebt gekocht, heeft BMW besloten om het gaspedaal links te zetten en de rem alleen nog maar handmatig op het stuur. Bovendien vonden ze het bij BMW heel stoer om de wielen naar rechts te laten zwenken als u naar links stuurt en vice versa. Dit allemaal om je de indruk te geven dat je echt in iets nieuws en innovatiefs rijdt.
Zou je dit fijn vinden?.. Ik dacht het ff niet. Die BMW blijft bij de dealer staan.
Waarom pikken we dit dan wel van Bill Gates. Ik heb op 3 computers 3 versies windows en van alle drie verschillen de menu’s zodanig dat ik bij elke pc, in eerste instantie, in de verkeerde menubalk zoek. En als ik instellingen wil veranderen dan wordt het helemaal een doolhof. Onlangs heb ik Office 2010 geïnstalleerd en ook subiet er weer afgeflikkert. Het programma kan niets meer dan de vorige versie. Er is alleen niets meer het zelfde dus ik zoek me heeeuuulemaal het rambam in de menu’s.
Daar betalen we dus ook nog eens vet geld voor. Ik stel voor om al die nieuwe versies van windows en ms office lekker in de schappen te laten liggen.

1 thought on “Ik ben niet blij met Bill Gates (Microsoft)

  1. Helemaal mee eens. Laten we het ook eens hebben over al die adaptertjes voor mobiele telefoons en labtops etc. Allemaal net ff anders. Ik denk dat ik er een stuk of 25 heb liggen en ze passen nergens meer op. Wat een KUTZOOI!!!!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.