Ons kunt u vertrouwen, echt waar width=
Jan Kees de Jager onze onvolprezen minister van financiën kan de asociale super bonussen van de zakkenvullende bank en verzekeringgraaiers niet terug vorderen.
Het is toch ongelofelijk dat iedereen gekort wordt, dat gepensioneerden 5% tot 15% minder pensioen gaan krijgen, dat we met z’n allen meer belasting moeten gaan betalen om de fouten van deze instellingen door de overheid te laten herstellen. Wat een zootje hebben deze vet betaalde graaiers er van gemaakt. Niets ontziende witte boordcriminelen zijn het en niemand doet er wat aan.
Ook Jan Kees de Jager niet.
Het wordt tijd dat er een andere wind in dit kutland gaat waaien. Eentje die deze misdadigers opsluit en laat werken voor hun geld. Wasknijpers maken of iets dergelijks. Ik hoop dat er eindelijk een politieke groepering opstaat die aan dit soort zaken wat gaat doen. We hoeven geen linkse staat te worden die al het initiatief blokkeert maar de overheid moet wel een vinger in de pap houden bij de financiële instelling in dit verziekte land.

Al die volgevrete bankdirecteuren moeten op water en brood ?

  • Nee, zij kunnen er ook niks aan doen. (0%, 0 Stemmen)
  • Ja, Heeuuuul lang opbergen (100%, 5 Stemmen)

Total Voters: 5

Loading ... Loading ...

2 thoughts on “Grijp die kutbanken bij hun ballen

  1. Natuurlijk wist ik dit 2 jaar geleden al maar 10 jaar geleden nog niet en toen vond ik inderdaad dat de overheid zich niet met dit soort zaken moest bemoeien.
    Nu mogen ze van mij Zalm en zijn maatjes arresteren,vierendelen en ophangen,
    Want dankzij die hufters loopt mijn pensioen gevaar en zijn we met z’n allen bestolen.
    Charletan ik wens je een rottige dag.

  2. He Baliganger. Het zou me niks verbazen als je twee jaar geleden nog riep dat de overheden zich niet met de banken en het bedrijfsleven moeten bemoeien. Maar het is natuurlijk wel zo dat de top van de banken verdomd goed wisten welke kant het opging en zichzelf ondertussen lekker hebben zitten verrijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.