Jammie Jammie width=
Ach van een hoop dingen weet je niet dat je het mist tot dat!

Dit jaar ben ik 14 dagen op vakantie geweest in de Oekraïne. Prachtige dames daar, hoog gehakt en een beetje hoerig. Het is alleen jammer dat ze Oekraïens en Russisch spreken. Ze kunnen dus beter hun mond houden, want zodra ze Russisch of Oekraïens beginnen te balken is de glans er wel een beetje van af.
Overigens mijn vrouw was mee dus ik heb me keurig gedragen. Maar enfin daar schrijf ik dit artikeltje niet voor. In de grote steden van de Oekraïne is het goed toeven. Alle geneugten van Het Westen zijn daar beter geprijsd en zelfs in Kiev (de hoofdstad) zijn geen parkeermeters.  Het eten in de restaurants was redelijk tot goed en nu kom ik tot mijn punt! Er stonden houten stokjes op tafel. U weet wel zo naast de peper en zout en de gevouwen papieren servetjes.

Nu ben ik al een beetje middelbaar dus ik kan me herinneren waar die voor dienden. Want ook wij hadden die stokjes vroeger en we noemden dat tandenstokers, Wat een genot om na het dineren de vezels van het gestoofde vlees en witte koolslierten tussen je tanden weg te pulleken. Bovendien kan je na gedane reiniging nog zeker twintig minuten sabbelen op de stoker en hem in allerlei bochten vervormen totdat al het collageen tussen de houtvezels is verdwenen en het stokje uit elkaar begint te vallen.
Wat zal zo een stokje nou kosten? 1 eurocent of misschien 5 eurocent? Maar beslist niet meer. En als ik dan zie hoeveel ik als klant plezier daarvan heb, dan begrijp ik niet dat er in geen enkel Nederlands Restaurant meer HOUTEN tandenstokers staan. Daar kan ik dus knap chagrijnig van worden

Mis jij die tandenstokers ook zo

  • Nee hoor, ik heb een goed gebit. (0%, 0 Stemmen)
  • Nee bij ons in het restaurant staan ze wel. (0%, 0 Stemmen)
  • Ja, heeeuuul erg (100%, 4 Stemmen)

Total Voters: 4

Loading ... Loading ...

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.