Grooming Tommy Robinson

“Grooming !!!”   Engels, voor verzorgen.  In Engeland wordt dit woord gebruikt voor het verzorgen van  meisjes van elf tot twintigers. De betekenis in het Engels is echter niet zo onschuldig als het lijkt. “Grooming” is het exploiteren van meisjes voor seks.
Volgens ons rechtssysteem en ook het Engelse is dat strafbaar wanneer er minderjarigen worden “geëxploiteerd”.
In Engeland werd “Grooming” al jaren gedoogd omdat het werd uitgebaat door Pakistaanse mohammedanen.  Want stel je voor, dat je die Pakistanen inrekent en berecht. Dan zou dat zou wel eens op discriminatie kunnen duiden.  Hierdoor heeft deze praktijk zo’n twintig jaar zijn gang kunnen gaan. Duizenden jonge “Engelse blanke” meisje met een niet islamitische achtergrond zijn door middel van chantage, intimidatie verkracht, vermoord en seksueel geëxploiteerd door honderden Pakistaanse moslims.

Ouders die aangifte deden bij de lokale politie kwamen van een koude kermis thuis want er werd niets mee gedaan. De kranten weigerden er iets over te publiceren.
Maar er was een uitzondering en die noemt zich “Tommy Robinson”.
Als volkse man heeft hij in eigen omgeving gezien wat er met nichtjes en schoolgenoten gebeurde. Hij heeft er een missie van gemaakt om deze “Grooming” praktijken aan het licht te brengen. Daarbij kon hij ook weer niet rekenen op de journalistiek.   Deze verguisde hem als extreem rechtse racist en populist.  Uiteindelijk vind er nu een rechtszaak plaats in Leeds. De aftrap daarvan vond afgelopen vrijdag 25 mei plaats.  Tommy was daarbij.  Buiten de rechtbank deed hij een streaming verslag, op facebook, van de aankomst van de diverse verdachten.
Robinson werd gearresteerd voor ordeverstoring en binnen 3 uur, door rechter Geoffry Marson, veroordeeld tot 13 maanden gevangenis. Dit omdat het Engels rechtssysteem het kennelijk verbied daar verslag van te doen om zodoende de jury niet te beïnvloeden.
Direct na dit vonnis werd er een media verbod uitgevaardigd over al het nieuws over Robinson. Hier werd door de “laffe” Engelse Media per direct gevolg aan gegeven. Ook al geplaatst nieuws over Robinson werd verwijderd.
Godzijdank is er is er internet, wat nog niet volledig onder controle is van de gevaarlijke Globalisten. Dus het nieuws verspreide zich onder de Engelsen die de MSM al lang al niet meer geloofden.
En er kwamen stevige protesten bij Downing street 10. De verontwaardiging was groot dat  de “media ban” er 30 mei af ging. Inmiddels zit Robinson in de gevangenis tussen overwegend islamitische “inmates” die zijn bloed wel kunnen drinken. Er wordt door velen gevreesd voor zijn leven.

Als u dit allemaal niet kunt geloven kijk dan even hier en hier en hier en hier.

In wat voor een wereld zijn we in Godsnaam aanbeland. De Globalisten zullen,  koste wat het kost, een multiculturele samenleving in onze strot douwen. De “Open Society” van George Soros zal ons van onze “vrede” en veiligheid beroven.

Het is al zo ver de vrije pers ons is ontnomen de schatrijken en multinationals. Censuur op internet wordt steeds verder uitgebreid.  En de blanke west Europeaan en in het bijzonder de blanke west Europese  vrouwen zullen worden geslachtofferd voor het multiculti  ideaal.

“We worden door idioten geregeerd.”
Stop de Globalisten

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.