7 thoughts on “Dit land (Duitsland) wordt door idioten geregeerd!!!!

 1. Nou idd de huizenprijs zal dalen en wij hardwerkende mensen worden beloofd tot aan het bot. Ook one kinderen hebben een bodemloze toekomst.
  Ik werk in de zorg en heb dagelijks te maken met de burecratie, de agressie, mensen die een burn out krijgen doordat de werkdruk te hoog is. Dit maakt dat wij een nummer zijn. Mijn schoonmoeder moest wachten 10 jaar voordat ze in bewind kon. Ikzelf heb veel gezin in mijn werk, allochtonen verslaafden, jonge moeders etc etc er is nergens een beleid dat dit soort problemen voorkomt, nee liever geeft onze staat miljoenen hier aan uit. Nog liever ze nemen vrijwilligers aan, allochtonen die niet eens hun post kunnen lezen of laat een gehospitaliseerd team dit zooitje ongeregeld begeleiden. Eindstand naar de klote , je kunt gewoon in de lijn aanschuiven als een nummer.
  Een huis kopen voor onze kinderen? Ze beginnen al met toren hoge schulden, heb je geen spaargeld? Dan zit je dus tot je 30e bij je ouders thuis.
  In Almere hebben ze nu ook de container woningen, nieuwe straten die gebouwd worden, dan zie ik mensen rijden in een dikke BMW, ze kunnen geeneens normaal gedag zeggen, waar betalen ze het dan van? O ja de pgb waar wij geen eens recht op hebben.
  Bedankt Rutte voor dit zooitje in ons kut land.

  Emigreren het lukt alleen als je vast inkomen hebt. Nederland maakt je zo afhankelijk aan schulden dat je er niet eens uitkomt ja als je bijna met pensioen bent en blij bent dat je nog wat spaargeld hebt. Wat volgt erin de toekomst klimaat belasting, een electrische auto? Alles is 1 groot leugen. Waarom moeten wij als kikkerland de wereld verbeteren terwijl ze in Polen , Hongarije, Roemenië nog gewoon in de krotten rijden die hier vanuit Nederland zijn opgekocht en niet te vergeten alle gestolen fietsen en auto s!

 2. Ben 56 heb vanaf mijn 15 de gewerkt. ben 13 jaar zelfstandig geweest ben door ziekte gestopt in Nov 2018 ik kan en wil niet meer. De Fiscus vreet een ondernemer op. En nu komt het dagelijks vliegen er dikke blauwe enveloppen op de mat, zelfs op Zaterdag nog,om je het weekend te bederven ,via de belastingdienst.Er is een moment dan wil je misschien nog wel betalen , maar gaat het gewoon niet meer. Die boetes wat die smeerlappen opleggen zijn meer, als wat je kan aflossen. Eind van de rit meer dan 40 jaar gewerkt, alles kwijt huis kwijt en nog 40.000 belastingschuld erbij. Loonbeslag en moet van 1600,- met 4personen rondkomen dit gaat niet.
  Heb middels een Burn-Out er gratis bij ,en mogelijk dat ik mijn gezin kwijt raak ,kan ze niet meer verzorgen.Verschrikkelijk wat in dit kut land kan. En die hier gratis arriveren krijgen alles voor noppes.

  1. Ja René dat is erg triest. Eigenlijk een schande van dit klote beleid. We moeten steeds gezonder leven. Met alle stress de rekeningen te kunnen betalen drink en rook ik meer dan ooit. Mn broer heeft ook eigen zaak. Werkt 12 of meer uur per dag. Hij heeft ook steeds over die vreselijke blauwe enveloppen. Denk dat ie over 5 jaar goed gaat verdienen. Dan heeft ie 15 jaar zich helemaal uit de naad gewerkt en risicos moeten nemen. Is bijna geen doen meer. In dit armoedige tyfus land

 3. Nee een rijk sociaal Nederland bestaat al lang niet meer. Is een armoedig overbevolkt kut landje. Er kan en mag niks meer. Ja je letterlijk kapot werken om je rekeningen en vreten te betalen. Luxe dingen kan al lang niet meer. Is triest om te zeggen. Zal beetje beetje minder gaan. Europa is binnnen 20 30 jaar helemaal naar de klote. Of ze moeten nu harde maatregelen nemen. De Ruttes en Merkels hebben geen ballen. Levensgevaarlijke walgelijke idioten!!!

 4. Beangstigend.

  Geheel van werkend, zwaar gesubsidieerde tweeverdieners doen me denken aan idyllische filmpjes die tijdens nazi Duitsland werden gemaakt: VW is hun belastingvrije Tesla.

  Iedereen weet dat de som niet klopt, de boeren spraken al over onze hoogopgeleide voorgeprogrammeerde memoristen (geschiedkunde nota bene!): Wir haben es nicht gewußt
  (als krijsende varkens gingen ze tekeer over deze belediging: exact in het doel getroffen..)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.