Lange rijen bij het inchecken en vervolgens lange rijen bij het afleveren van de bagage, lange rijen bij de douane, lange rijen bij het boarden.
Dat is Schiphol. De thuishaven van onze aan Air France verkwanselde KLM. U weet wel die Fransen die alle Europese landbouwsubsidies binnenharken.
En vervolgens zitten we enkele uren geheel vrijwillig als Sardientjes ingeblikt in de fuselage van een Boeing 737 ofzo. Kortom vliegen doe je niet voor je plezier.
Vroeger werd het nog een beetje gecompenseerd door de leuke KLM stewardesjes. Maar helaas die zijn hun jeugd en vitaliteit bij de klm/AIR FRANCE inmiddels ook wel een beetje kwijt. Jammer vliegen is geen lolletje meer.
MAAR…., heb jij hem al gehad ? De klm/AIR FRANCE Hamburger… GAAAAAAAADVERDAMME!!!
Het vlees was een hap blubber en de gebruikelijke garnering met augurk, ui, sla etc, viel onder de definitie “natte snot zonder smaak”. In elk geval is de Hamburger na twee happen weer terug in het doosje gestopt en is geëindigd in de wastebox van de gangtrolley. Jasses De klm/AIR FRANCE doet echt zijn best om het vliegen zo onaangenaam mogelijk te maken.

Heb jij hem ook al gehad? de klm/AIR FRANCE hamburger.

  • Ja, ik vond hem heeeeuuuuurlijk (33%, 1 Stemmen)
  • Ja, ik vond hem walgelijk (0%, 0 Stemmen)
  • Nee, ik verheug me er al op (33%, 1 Stemmen)
  • Nee, bedankt (33%, 1 Stemmen)

Total Voters: 3

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

2 thoughts on “Heb jij hem ook al gehad ? De klm/AIR FRANCE hamburger

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.