www.nu.nl 14-6-2012

Vorige week besloten de 27 EU-lidstaten onder voorzitterschap van Denemarken, dat de landen zelf blijven beslissen over het invoeren van grenscontroles en dat het Europees Parlement en de Europese Commissie daar geen rol in hebben.
De reactie van het Europarlement is als volgt;

Quote “Geen enkel nationaal parlement zal accepteren buitenspel gezet te worden”, zei Schulz. Het Europarlement zal de onderhandelingen over vijf belangrijke dossiers opschorten totdat er een acceptabele oplossing is gevonden, benadrukte de voorzitter.
Met bijna unanimiteit werd ingestemd met de blokkade. Alleen de Engelse conservatieve fractie zag niets in het idee. Groot-Brittannie behoort niet tot de paspoortvrije Schengenzone. Unquote

Jaaah u leest het goed “Geen enkel NATIONAAL parlement”
Wist u dat die varkens in Brussel zichzelf al als een Natie zien. We zijn dus al een provincie van die brokkenpiloten. Opheffen die klerezooi. P E R D I R E C T

Please follow and like us:

4 thoughts on “Het Europarlement is een Nationaal Parlement… wist u dat !!!!!!!

 1. Hitleriaanse tijden herleven.
  De afzonderlijke landen zijn reeds ingedeeld als kampementen. Het vergassen gaat ze te ver, dus zal de Europeaan die op generlei wijze nog een bijdrage kan leveren aan het in stand houden van het kapitalistisch systeem worden uitgeschakeld. Het zij door de hongerdood of door het ontbreken van goede zorg en medicatie bij ziekte. Grenzeloze endlösung van de onrendabelen. Inderdaad stemde 70% tegen de Europese grondwet en toch had het gepeupel geen enkele inbreng. Hoe democratisch is het systeem dan? Inderdaad Guy, zo snel als mogelijk is, opheffen dit mensonwaardige kastensysteem.
  Cor Lauwerijssen, de echte Puk van de Puk en Muk site.

 2. Quote Guy: “Volgens mij hebben 70% van de Nederlanders tegen Europese grondwet gestemd.
  Heb ik daarna dan wat gemist Puk?”

  Guy Je hebt het hier over een adviserend referendum, die door onze eurofiele kabinetten gewoon is genegeerd!
  Een BINDEND referendum heeft NOOIT plaatsgevonden!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.