Nederland zakt weg

Die conversiekoers heeft ons land aantoonbaar al ongeveer € 700 miljard gekost! U leest het goed: ons land is zevenhonderdduizendmiljoen euro’s armer geworden door de invoering van de euro en dan reken ik de tientallen miljarden die ons land kwijt is aan ‘noodfondsen’, garanties en ECB verplichtingen nog niet eens mee.

Ondanks het feit dat het volk duidelijk heeft aangegeven de Euro niet te willen, heeft men deze gigantische blunder TOCH door onze strot geduwd!
Dat hierdoor de werkeloosheid en de armoede enorm is toegenomen, hebben onze criminele bestuurders niet weerhouden om nog EXTRA miljoenen bezuinigingen op ons bord te schuiven! Wij worden dus dubbel gepakt!!
Het slapende volk ziet niet eens dat hun gekozen bestuurders bezig zijn met genocide van hun eigen volk!

http://www.dagelijksestandaard.nl/…….

Er komen mogelijk nieuwe bezuinigingen aan, zegt minister Ronald Plasterk. “Waar ik bezuinigingen zei, bedoel ik lastenverzwaringen.
Stop de tijd!”
1. Koopkrachtschade bij de Nederlandse consumenten, bedrijven en organisaties, 2. Ozet- en winstschade bij de Nederlandse bedrijven.
3. Faillissement groot deel van het volk De daarvoor verantwoordelijke instanties zijn de Europese Unie en de Staat der Nederlanden.
WIJ WILLEN ONS GELD TERUG!

2 thoughts on “HET GROTE EUROBEDROG IS NU GEPUBLICEERD!

  1. Het gaat niet alleen nog maar over het gedrocht “euro”. Inmiddels zal het hopelijk duidelijk zijn dat men ons in het keurslijf wil stoppen. Het systeem wil de algehele controle hebben over de burger. Wat hij op het internet doet, hoeveel geld hij heeft en waaraan men het uitgeeft, hoe zijn gezondheid is enz enz. De totale macht over het individu. Het rangschikken en selecteren is lang geleden al voorbereid. Het plan werkt men nu stapsgewijs verder uit. Maakt niet uit welk kabinet er zetelt. Ook zij zijn slechts tijdelijke marionetten in het grote spel.

  2. Kleine correctie:
    die slechte wisselkoers bij de overgang naar de Euro heeft alleen de, ons bedriegende,Staat der Nederlanden en – al weer – de bankenmaffia goud opgeleverd. Want deze doortrapte twee spanden destijds samen, om ons allemaal te beroven!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.