Waar ons belastinggeld onder de dwang van ESM naar toe gaat:

“Nederland “investeert” 40 miljard in dit fonds van meer dan 1 biljoen Tenslotte is het nieuws tot ons gekomen, dat er een EU investeringsfondsje zal worden opgetuigd van 200 miljard, waarmee allerlei projecten worden gefinancierd in de landen die aan de grond zijn gelopen zoals Griekenland en Spanje. Bovendien wordt ons doodleuk medegedeeld, dat dit geld misschien wel uit dat ESM-fonds wordt gehaald.
Wij storten als Belastingbetaler om te beginnen 40 miljard in een fonds, waar we TOTAAL geen zeggenschap over hebben.
Vervolgens worden de miljarden doorgesluisd naar landen die projecten optuigen, waar wij NIETS aan hebben. Bij mislukking (en dat gaat
gebeuren!) van die projecten, moet er worden afgeschreven en kan het via de ESM op ons, hardwerkende belastingslaven worden verhaald.”

Als wij het ESM-verdrag ratificeren, betekent dit dat onze regering alleen een “onnodige kostenpost” is en gewoon kan aftreden! (Ook verkiezingen zijn dan niet meer nodig!) We worden dan geregeerd door een dictatoriale machthebber!!

http://herstelderepubliek.wordpress.com/2012/05/01/het-esm-fonds-en-het-wegsluizen-van-uw-belastinggeld

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/338888/Reacties-op-Lenteakkoord-Nederland-naar-verdoemenis.htm

5 thoughts on “Het parlement gaat 40miljard Nederlandse euro’s “weggeven” aan de bodemloze ESM put. (Als u dat toelaat !!!!!!)

 1. Verkiezingen: Er zal niets veranderen!

  Wat bezuinigingen en hervormingen heten, blijken vooral hogere belastingen te zijn. Daar gaan de verkiezingen van 12 september ook niets aan veranderen
  Ook zijn er nieuwe details, zoals het idee om ziekenhuispatiënten per dag 7,50 euro voor hun maaltijden te laten betalen.
  Maar het overheersende beeld blijft, namelijk dat de Kunduz-coalitie de overheidsuitgaven meer laat stijgen dan het kabinet-Rutte wilde.
  De overheid geeft de helft uit van wat de Nederlanders verdienen en daaraan doet ‘Kunduz’ niets.
  wat er ook uit die verkiezingen komt, de kans is nul dat er daarna wel echt wordt bezuinigd.

  Ook na 12 september zal een meerderheid in de politiek niet werkelijk aan Haagse subsidies en andere uitgavenstromen willen komen.

  En dus gaat het lenen en lastenverhogen daarna gewoon verder.

  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren.htm#poll1844318

 2. Als je het rationeel bekijkt kom je tot deze conclusie:
  -de EEG (werkte in alle opzichten prima, economisch en sociaal)!
  -dit moest zo nodig worden gewijzigd in de EU, die niet alleen een financiële crisis heeft veroorzaakt, maar ook nog heeft gezorgd dat onze democratie, onze sociale zekerheid en onze veiligheid zijn verdwenen
  -de ESM is degene die ons de doodsteek gaat geven!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.