8 thoughts on “Ik ben een beetje boos ?? IK BEN WOEST :-(

 1. petra…. De sociale werkplaatsen zijn niet meer waarvoor ze zijn bedoeld, tegenwoordig is het een vergaarbak om werklozen werkervaring op te laten doen, tja en als dat ten koste gaat van jou en je collegas dat zal de gemeente een rotzorg zijn, steuntrekkers moeten verplicht aan het werk tegen een bijstandloontje, en Petra luister niet naar reaktie nummer 3 die zegt dat niet de schuld van de huidige regering, zij zijn de hoofdschuldigen omdat zij met deze asociale regel komen, bovendien spreekt hij zichzelf tegen, het meest kwalijke is dat dit persoon jou op de VVD wil laten stemmen. rest mij nog jou sterkte te wensen

 2. piet

  ik zal zeker door de zure appel heen moeten bijten ,
  stemmen wat is dat …. ze doen toch waar ze zelf zin in hebben!!
  als de zaken van hun maar goed gevuld zijn!!

  ik en al die ander werken niet voor niets bij de SW
  hopen krijgen ze zelf keer de kous over de kop, kunnen ze voelen wat wij voelen!!
  Grrrrrrrrrrr

  de sukkels!!

 3. Lieve Petra ik begrijp jouw frustratie. Maar het is niet de schuld van de huidige regering dat zij zulke rigureuze maatregelen moeten nemen.
  Nee het is de schuld van alle rooie rakkers die de afgelopen decenia ons land geregeerd hebben.
  Die alleen maar aan potverteren hebben gedaan, die ons huishoudboekje hebben verwaarloosd en hun eigen zkken hebben gevuld.
  Het is begonnen met den Uyl en daarna Kok en wat denk je van Woutertje Bos?
  Lieve Petra stem niet op de SP want dan gaat het voor jullie weer even goed maar daarna komt de ellende weer die rechts dan weer moet opruimen.
  Petra gebruik je verstand en bijt door de zure appel net als dat iedere Nederlander moet doen

 4. Hallo Jessica

  dankje wel voor je reaktie ,protesteren doen we zeker!! zou het helpen ??ik hoop het .. tot nu toe houden ze bij SW voet bij stuk .. nogmaals bedankt voor je reaktie .. hopen dat ze wakker woorden daar in Denhaag!

 5. Hoi Petra,
  Ik vind het heel naar voor je. Het enige wat je kan doen is protesteren is Den Haag en op SP stemmen. Ik hoop dat je lekker bij de SW mag blijven werken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.