Ik vind het altijd grappig als mensen mij beschuldigen dat ik tegen islam de ben, alsof dat iets slechts is, iets dat ik zou willen verbergen en zij mij op betrapt hebben: “aha, ik zie wat je eigenlijk bent, je bent tegen de islam”.

Ja, heel goed gezien. Dat ben ik, net zoals elk ander normaal denkend mens op aarde.
Waarom ik tegen de islam ben? Simpel; omdat de islam tegen mij is en tegen elke fundamentele waarde die ik koester. Als ik de waarden van de islam in mijn leven recht zou doen zou ik alles schenden waarin ik geloof. Ik vind dat een buitensporige eis en als zodanig is het natuurlijk typisch Islamistisch.

Ik het algemeen wil ik nergens tegen zijn, ik ben liever ergens voor. Maar er is niets in de islam om voor te zijn. Die hele godsdienst is gebouwd op een fundament van vooroordelen, onrecht en onmenselijkheid. En daar ben ik allemaal tegen.
Mensen zeggen: u concentreert zich alleen op de slechte dingen van de islam. En ja, ik moet toegeven dat als je de slechte dingen negeert zoals; het agressieve separatisme, suprematisme en sociale onverdraagzaamheid, de niet aflatende speciale steunverzoeken en valse gegriefdheid, het psychopathisch niveau van vrouwenhaat, de ‘eerwraak’ moorden en de genitale verminking, de rabiate homo- en jodenhaat, de intimidatie en de censuur, de constante aanwezige dreiging van geweld over sociale kwesties, de expansie van het islamitische wereldrijk, dan is er niet veel mis met de islam.

Het probleem is als je deze dingen weglaat er helemaal niets meer overblijft van de islam. Er is dan geen islam meer over, omdat zij wordt gedefinieerd door deze dingen en wij zien het bewijs hiervan met onze ogen. Elke dag maar weer.
We zien dat waar deze godsdienst in de wereld opduikt het gegarandeerd intolerantie, conflicten en sociale verdeeldheid en onrust met zich mee brengt. En als ze aan de macht komen ook vervolging en uiteindelijk ongehoorde wreedheid en dat mensen hun vrijheid verliezen, vooral de vrouwen.
Omdat ik deze mening heb word ik vaak vals beschuldigd van moslimhaat, terwijl in feite veel van de moslims die ik heb ontmoet als medemens best mag. Ik hou gewoon niet van hun godsdienst, want er zit niets in om van te houden. Het is een schandalige ideologie.
Als je dit vandaag vanuit het niets zou verzinnen werd je voor je eigen bestwil opgesloten. Het brengt het slechtste in de mensheid boven en het geeft macht en autoriteit aan gewelddadige sadistische barbaren.

Het heeft niets positiefs aan het Westen gebracht om de eenvoudige reden dat het niets positiefs te brengen heeft. Zijn invloed op deze wereld is overweldigend negatief, en wij zouden beter af zijn zonder de islam. Ook de moslims zelf, in het bijzonder de vrouwen zouden beter af zijn zonde de islam. Elke ideologie die de dood predikt aan alles en iedereen verdient geen plaats in een beschaafde maatschappij, en helemaal geen respect. Het verdient niet eens de schijn van respect.
“Dood aan afvalligen, dood aan godslasteraars, dood aan overspelige, doodstraf voor homoseksuelen, Dood, dood, verminking en dood”, zoals gepredikt wordt in de moskeeën omdat het zo geschreven is! En dat is nu het probleem; het is zo beschreven. Ieder religieus geschrift kan een machtig en gevaarlijk wapen zijn in de verkeerde handen. En de islamitische koran is bijzonder gevaarlijk want die is bijzonder licht ontvlambaar en gewelddadig. De haat tegen niet-moslims loopt erdoor heen als een watermerk. Lees het zelf en je ziet het.
Iedereen die ervoor kiest dit geschrift te volgen krijgt uitdrukkelijke toestemming om intolerant en gewelddadig te zijn en zich daarbij deugdzaam bij te voelen. En het helpt echt niet dat zoveel moslims op deze wereld hun koran serieuzer nemen dan een normaal denkend mens zou doen.

In sommige delen van de wereld is verkeerd kijken naar de koran al voldoende om ter plaatse gelyncht te worden. Het idee dat dit gewoon weer een andere godsdienst is en dat alle godsdiensten even slecht zijn, is niet alleen lachwekkend , het is feitelijk aanstootgevend, en het is beledigend voor de vele slachtoffers van de islam. En dat bedoel ik niet historisch, maar ook hier en nu. Op dit moment worden er op deze wereld dagelijks mensen vervolgd, ontvoerd en vermoord door moslims. En dit is het belangrijkste – om louter religieuze redenen.
Dat is het pure kwaad, en waar denkt u dat het vandaan komt? “Word geen vrienden met ongelovigen, de walgelijkste van de dieren zijn de ongelovigen, doodt de ongelovigen waar je ze vindt”, en zo gaat het maar door. Maar zij die dit beledigend vinden hebben blijkbaar een fobie. En dat klopt. Er is iets mis met hen…

Dus ja, ik ben heel erg tegen de islam zoals u leest, in zoveel opzichten dat ik echt te tijd niet heb om ze hier allemaal op te sommen, maar ik ben vooral tegen het kinderhuwelijk. Ik wou dat de islam tegen het kinderhuwelijk was, maar dat is zij niet. Dus ben ik tegen islam, en ik heb hierin geen andere keuze want een kinderhuwelijk is onvergeeflijk.

En nu we er toch over hebben, een islamitische hoofddoek aan een klein meisje is ook onvergeeflijk. Zodoende seksualiseer je dat kind want de hoofddoek gaat over mannen en verkrachting.
Je verteld dat kleine kind hiermee dat vrouwelijk hoofdhaar de moslimmannen gek maakt. Het stoort ander mannen niet, maar merkwaardig genoeg alleen de moslimmannen. En omdat moslimmannen nooit ter verantwoording mogen worden geroepen voor wat ze een vrouw of een klein meisje ook aandoen – omdat Allah dat niet leuk zou vinden- als ze haar haren zouden kunnen zien, ze haar zouden kunnen verkrachten. En als ze dat doen, is het haar eigen schuld.
Dat is waar het bij de hoofddoek werkelijk om gaat! En een kind dit opdringen is een daad van seksuele een geestelijke mishandeling, en dàt zou tegen de wet moeten zijn.

bron:PC

4 thoughts on “Ik ben tegen de islam

 1. Alle Nederlanders zijn tegen Islam, in onze cultuur van negeren (rechts) ofwel tolereren (links).

  Islam is in ieder geval eerlijker en verbrand voor onze ogen de Hollandse cultuur, dit maal geen wir haben es nicht gewußt: Onze laatste dodemansrit van Rutte (geschiedkundige nota bene!).

 2. ik ben ook tegen islam maar wees wel eerlijk je typt te veel onzin en verzint veel bij elkaar doordat lees ik je stukken niet meer

  STEEDS MAAR WEER HETZELFDE VERHAAL OK BEGREPEN

 3. Beste Menky,
  Wat ben ik het met je eens.
  De Islam is verwerpelijk, achterlijk en seksistisch.
  Het is geen godsdienst in mijn ogen maar een criminele organisatie.
  Mensenen voor al van PvdA origine die het toch opnemen voor deze misdadige organisatie zijn alleen maar bang en hopen dat als de Islamitische wereld overheersing een feit zal zijn, wat als het zo door gaat niet lang meer zal duren , zij gespaard en hun christelijke familieleden gespaard zullen worden als de rest van de christenen vermoord worden.
  Menky bedankt voor je stukje, stuur het door naar
  de website’s van de politieke partijen misschien gaan hun ogen open al denk ik het niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.