Momenteel worden er 40.000 vluchtelingen vastgezet in het Sinjar gebergte. Hoofdzakelijk vrouwen en kinderen sterven daar letterlijk en figuurlijk van de honger, dorst en hoge temperaturen.
Ondertussen zijn de dappere mannen van ISIS begonnen met het vermoorden en levend begraven van deze mensen. Wat er tegenwoordig al niet mogelijk is in de naam van een Geloof. Amerika en Engeland schieten te hulp met water en voedselpakketten en laten af en toe een bom vallen.

Maar wat doet bijvoorbeeld het Islamitische land Turkije? Het Sinjar gebergte ligt minder als 100 kilometer van de Turkse grens. Maar helaas de Turken, met een leger van 660.000 in die regio, gaan niet helpen.
Want het gaat hier om Jezidi’s, en Jezidi’s behoren niet tot de Islam. En, nog erger, Jezid’s zijn Koerden. En we weten allemaal de gespannen relatie tussen de Koerdische minderheid en de Turken. Net als de Armeniërs destijds zijn de Koerden een minderheid. Nu heeft Turkije een reputatie hoog te houden op het gebied van minderheden. Want, we zijn de genocide op de 1,5 miljoen voornamelijk christelijke Armenen nog niet vergeten natuurlijk.

Daarentegen gaat Turkije wel vluchtelingen uit Gaza opnemen. Want dat zijn ‘broeders in de strijd tegen de Joden’, en als islamitisch land moet je wel je steentje meedragen aan de vernietiging van Israël natuurlijk.
Het is jammer dat onze regering niet ingaat op het plegen van mogelijke genocide, zoals de Amerikaanse president Barack Obama wel deed. „Dat weegt het zwaarst voor ons. Als een vermoeden wordt uitgesproken, kan Nederland zelf al mechanismes in gang zetten. Zoals onderzoeken om eventuele ISIS-strijders met een Nederlands paspoort te kunnen aanpakken.

Voor de mensen die hier niet direct bewust van zijn; omdat je ergens achter in een villawijkje woont, ergens op het platteland, voor mensen die alleen maar bezig zijn met hun facebook of whatappstatus, ergens onder een steen wonen of op een andere manier hun kop in het zand hebben gestoken:
in Nederland zijn er veel ISIS aanhangers, gesteund en veelal geleid door Nederlandse jihadisten die gevechtservaring hebben opgedaan in Syrië. Deze hebben tezamen met ISIS en andere extremistische groeperingen gevochten voor een kalifaat; de uitbreiding van de Ummah (het islamitisch wereldrijk)

Deze veelal onbewust getraumatiseerde geloofsfanaten proberen hun idealen steeds meer vorm te geven hier in Nederland. Daarmee beginnen ze in het klein door hun extremistische denkwijze te verspreiden. Veelal in grote steden, in de achterstandswijken waar veel werkeloosheid, armoede en ontevredenheid bestaat onder islamitische bewoners. Die daardoor geen toekomstperspectief zien en een ideale voedingsbodem is voor radicalisering. Als er dan genoeg aanhang is die ondertussen zodanig geïndoctrineerd is dat ze daadwerkelijk in actie willen komen om hun idealen te bewerkstelligen kan er een volgend stap genomen worden; het afbakenen van een woonwijk en daar langzaam maar zeker de Islamitische wetgeving in te voeren (sharia). De Nederlandse bevolking is niet meer welkom in de Sharia Driehoek in de Schilderswijk, net zoals de politie die zich daar niet meer durft te laten zien.
In Engeland is het al zo ver dat ze de door de overheid gelegaliseerde Sharia rechtbanken hebben. En we zijn hard op weg om dat ook te krijgen in Nederland. En als er eenmaal een wijk is opgeëist en geconfisceerd is door ISIS aanhangers zal dit langzaam als een olievlek gaan verspreiden. Niet alleen in de Schilderswijk in Den Haag, ook ander ISIS sympathisanten zullen dit gaan bewerkstelligen in andere steden van Nederland.

En zo gaan wij langzaam ten onder omdat we te laf zijn om daar tegen in opstand te komen.

We sturen militairen naar Afrika om rivaliserende moslimsbendes uit elkaar te houden, sturen bakken vol met geld, dat we verpakken in het woordje ontwikkelingshulp, wat op een indirecte manier word gebruikt om de jihad tegen het westen te financieren. ( in Gaza hebben ze 18 miljoen (!) euro gebruikt voor het aanleggen van tunnels en het aanschaffen van wapens. Hoe zouden ze toch aan dat geld komen..? Trouwens dit alles om Israel te bestrijden. En als eenmaal Israël is vernietigd, raad eens wie er dan aan de beurt is..? ) en hier in ons prachtige Nederland gaat het steeds verder de verkeerde kant op.

De tweedeling tussen de islam en het westen zal hierdoor alleen maar toe nemen. En wat gebeurt er met twee bevolkingsgroepen die elkaar steeds meer en meer gaan irriteren, dwarszitten en steeds harder gaat discrimineren. Kijk eens om je heen in de wereld; dit alles is een voedingsbodem wat leidt tot meer geweld, meer extremisme, meer slachtoffers en zelfs burgeroorlog. Hoezo zou de islam in Nederland wel vreedzaam kunnen samenleven met de oorspronkelijke bevolking, terwijl dat op de hele wereldbol niet lukt? Regeren is vooruitzien, heren van de Nederlandse Politiek!

Maar ja, het enige vooruitzien wat jullie doen is hoe je zo snel mogelijk je zakken kan vullen en hoe snel je een pluche stoffen stoel kan reserveren voor Brussel..

En nog wat; ik voelde mij trouwens wel erg alleen afgelopen zondag, toen ik met 200 andere mensen in een demonstratie opkwam voor ons Nederland…! En wat hoor je dan op het NOS journaal; dan word je uitgemaakt voor rechts radicalen…
Maar ja, van een extreem-linkse propagandakanaal kan je ook weinig sympathie verwachten Deze is koploper wat betreft zelfcensuur en bijna net zo erg als de Telegraaf; als je daar opkomt voor Nederlandse waarden en normen wordt je automatisch weggemodereerd. Zal vast en zeker een stiekem een Hamas aanhanger in dat moderatieteam zitten, of een linkse rakker met rasta vlechtjes, die stiekem meeloopt met een pro-Gaza demonstratie.
Dus, beste Nederlanders, ik wil jullie wel even waarschuwen: wie niet vecht voor zijn vrijheid, zal leven als een slaaf en sterven als een lafaard.

Maar ja, aan de andere kant; meestal krijg je wat je verdient.
________________________________________

2 thoughts on “Wie niet vecht voor zijn vrijheid, zal leven als een slaaf en sterven als een lafaard.

 1. “Wie weet is ISIS een CIA/Mossad grap om alle extremisten naar een beperkt gebied te lokken en daar dan gewoon doodmaken, of zo..”

  Ja hoor. Tering zeg. 😉

 2. gaan we nu aan een geleide campagne tegen moslims beginnen?
  Die mensen hebben we hier binnengehaald en niet erg veel perspectief gegeven..dan krijg je dus gerommel via de generaties.

  En wat wil je dan doen..moslims bij elkaar drijven en dan beschieten met raketten? dek opgroeiende kinderen afknallen net als de Zionisten doen?

  Lijkt me een idiote denkwijze en praktijk.

  ISIS,,thja, vervelende groep..zelfs moslims vluchten voor die bizarre gabbers.
  Als ze te gek gaan doen dan ombarderen en etgenhouden.

  Wie weet is ISIS een CIA/Mossad grap om alle extremisten naar een beperkt gebied te lokken en daar dan gewoon doodmaken, of zo..

  Je kunt niet veel met dat soort groeperingen, Zaaien geweld, tirannie en antisociaal gedrag dat vlot kan uitvlekken als olie op water

  Maar pas wel eventjes op dat we moslims niet gelijkstellen aan koppensnellers,kinderverkrachters en geitenneukers..dat lijk me echt wat overdreven
  Maar het past wel goed in de pro-Israel gedachte..dat leidt goed af van hun wanpraktijken en terreur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.