Apotheek

Ben ook boos, kom net van de dokter die heeft medicijnen voor geschreven.
Ik ga naar de apotheek, en kan het verdomme allemaal zelf betalen.
Ik heb gezegd laat maar zitten, ik heb geen geld.
En volgend jaar zijn we helemaal aan de beurt, probeer iedere te sparen maar lukt niet.
Ik heb een wao uitkering en val net overal buiten, huurtoeslag al die andere dingen. Gemeente heffingen, 377,00 euro per jaar als je een uitkering hebt dan wordt dat kwijt gescholden al die dingen. Ik draag gehoortoestellen sinds 2 jaar, loop er nu met een andere wordt gemaakt. Als die volgend jaar kapot gaat, dan kost het per reparatie 100,00 euro per toestel. Gaat weer van je eigenbijdrage af, stelletjes kloothommels in dit graf land.
Al die landen om ons heen, is alles heel anders geregeld. Engeland betaal je geen ziekte kostenpremie, en ga maar door. Verenigd Europa FUCK Itt, klopt geen klote van. Ik wil me gulden terug, maar we slikken hier alles in dit kut land. We zijn net een kudde schapen, en weer vliegtuigen sturen om de SIS te bestrijden, Ze kunnen beter de regering bestrijden, en dat kut Konings huis. Koning Alexander we hebben de beste zorg, een dikke vuist in zijn reed wat een domme KLOOTZAKKKKKKKKKKKK. Zoals Maxima al zei, Alexander je bent een beetje dom. Trek ze een zak over die grafkop als ze sex heeft. Nou ja ze zal wel haar minnaars hebben, als ik die kop ziet wordt ik al misselijk.
En die huichelachtige koppen van de regering, nou ja krijg er pijn in mijn kop van.
Ik zou wel een lekkere borrel lusten, einde van de maand. Dit land is alleen nog maar voor de rijken, en je kan afkicken in Canada voor je mobiel gebruik, Jezus Christus mensen lopen heel de dag met dat klote apparaat in de handen of aan de oren. Laten we massaal wat gaan doen, nu en niet morgen.
En nu dat klote weekend weer in.

8 thoughts on “Ik ga naar de apotheek, en kan het verdomme allemaal zelf betalen.

 1. Een vaginale candidainfectie, Candida-vaginitis of ‘urogenitale candidiasis’ is een infectie in de vagina, veroorzaakt door de gist Candida albicans. Infectie met dit organisme kan ook op andere plaatsen klachten geven, zie hiervoor candidiasis.

  Dit micro-organisme is normaal op de huid, in de darmen en ook wel wat in de vagina aanwezig. Soms kunnen de aantallen echter opeens toenemen en klachten veroorzaken. Het is dus geen geslachtsziekte, al komt het wel voor dat als de partner niet tegelijkertijd wordt behandeld de klachten snel terugkomen.

 2. Het belang van (huis)dieren

  Dat dieren ons vreugde brengen dat weet iedere dierenliefhebber. Ze schenken ons onvoorwaardelijk hun liefde. De poes lekker op schoot, de hond die ons trouw terzijde staat en ons op onze wandelingen de nodige beweging geeft, het kind dat even troost vindt als het een konijn aait.

  Dieren zijn belangrijk voor mensen, ze houden ons voor dat het leven niet alleen draait om werken, haasten, en andere drukke bezigheden. Ze zorgen voor een moment van rust. Met een dier in huis ben je nooit alleen. Als je met een dier bezig bent kom je weer even bij jezelf, denk je even niet aan de dingen van alledag. Het is zelfs bekend dat mensen die in een ziekenhuis de gelegenheid krijgen om tijdens hun revalidatie contact te hebben met dieren sneller weer op de been zijn. Dat is nogal wat en het zegt nogal wat over de bijzondere kwaliteiten die dieren bezitten. Dieren spiegelen ons en helpen ons verbinding te maken met onze ware bron.

 3. Homoseksualiteit is seksualiteit tussen mensen van hetzelfde geslacht. Deze term verwijst dus enerzijds naar seksuele verlangens naar mensen van hetzelfde geslacht, als ook anderzijds naar een seksuele identiteit, geaardheid of oriëntatie gekenmerkt door een romantisch of seksueel verlangen naar mensen van de eigen sekse. Een vrouw met romantische en seksuele voorkeur voor andere vrouwen wordt doorgaans lesbisch genoemd.

  Homoseksualiteit werd en wordt in veel culturen afgekeurd, waardoor homoseksuelen vaak slachtoffer van achterstelling, discriminatie of zelfs vervolging werden en worden. Sinds de 19e eeuw hebben in de westerse wereld homo’s en lesbiennes zich hiervan proberen te bevrijden door middel van een emancipatiebeweging die in diverse landen veel van haar doelstellingen heeft weten te realiseren. Daarnaast is er een kleine, maar kenmerkende homocultuur ontstaan.

  dus nee

 4. Typisch voorbeeld van een Marokkaanse schrijver hoor! Lekker uitkering zitten trekken terwijl je niks doet en dan ook nog klagen als je ergens voor moet betalen. Ik ben het eens met de meneer boven mij waarom kom je niet een van je reet af en ga werken in plaats van al je geld te verspillen aan die duivelse drugs.

 5. Ik kan mij je boosheid goed voorstellen, maar jouw sores hebben niets met Europa te maken, maar met dom Nederlands Privsatiseringsbeleid van onze Nutsvoorzieningen. Ons werd toen beloofd dat – als gevolg van concurrentie – de kosten zouden dalen.
  Niemand heeft er nog over dat – dankzij verboden prijsafspraken en falend toezicht – alles alleen maar veel duurder is geworden. Daarbij toeteren degenen, die de kosten zelf voortdurend opjagen en de kassen leegroven, dat juist wij daar de oorzaak van zijn. Zo leiden ze, op een doortrapte manier, de aandacht van zich af!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.