criminele organisatie

Toen ik deze week de Elsevier las viel mij een klein stukje op.
Het IMF heeft voorgesteld om van alle spaar te goeden in de EU 10% af te romen waar door de financiele crisis in een keer zou zijn opgelost.
Europa moet dit niet van te voren aan kondigen, want dan halen de spaarders, van wie het zuur verdiende geld op de banken staat dit er snel af, maar moet plotseling ingevoerd worden.
De criminelen van het IMF halen zelf wel snel van de bank of hebben dit allang gedaan zodat zij geen last hebben van deze diefstal.
Later las ik dat zelfde verhaal ook in een krant.
De burgers van Europa zijn vogelvrij, met hun kan gedaan worden wat het criminele Europa maar wil.
Daarom mede slachtoffers van de willekeur die ons telkens weer ten deel valt laat in Mei volgend jaar uw stem horen en stem voor de verkiezingen van de Europa op een partij die tegen de deze criminele organisatie die Europa heet.
Stem dus op PVV of SP.
Maar zeker niet op D66 van Eurofiel Pechtold die met zijn gluiperige ogen likkebaardend naar een hoge positie in Brussel hengelt om daar Nederland nog verder te verpatsen.
Na deze verkiezingen mag u van mij weer op de partij stemmen die volgens u uw belang het beste vertegenwoordigd alhoewel die keuze niet mee zal vallen.
STEM PVV OF SP EN JAAG ZE IN EUROPA DE STUIPEN OP HET LIJF

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.